![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Astra H klima sorunu
Arkadaşlar merhabalar, 1-2 güne kadar klimam güzel çalışıyordu. Son sıcak havalarda gücünü tam veremediğini farkettim biraz soğutması azaldı. 2 gündür de hiç soğutmuyor. Klimayı açınca titreme olup motorun zorlandığını hissederdim. Şimdi o da olmuyor. Kompresörü kontrol ettim maalesef klima açıkken dönmüyor. Ancak ilk açışta yine anlık olarak hissediyorum ufak bir devir dalgalanması oluyor ama devam etmiyor ve soğutmuyor.
-En merak ettiğim konu şu klima gazı azaldığında kompresör kendini korumaya alır mı? Lakin kompresörümün bozulduğuna inanmak istemiyorum. Aracım 2008 model manuel vites otomatik klimalı
Olta takım tavsiyesi
Arkadaşlar merhabalar, pandeminin verdiği ruhsal sıkıntı ile kendimi balıkçılığa verdim. İlk etapta Ankara'da gölet kenarlarında kiloluk sazan veya turna hedeflerim var. Ancak ilerleyen zamanlarda yazın belli dönemlerinde Ege, Akdeniz'de kamp yapıp kayalıklarda orta boy orkinos tutmak gibi bir hayalim var. Çok basit olmayacak aynı zamanda ileriye dönük olarakta hitap edecek nasıl bir takım önerirsiniz. Araştırmalarım sonucunda öğrendim ki olta balıkçılığı çok çeşitli envantere sahip bir spor maalesef pek içinden çıkamadım bu sebepten ötürü değerli üstadlara danışmak isterim. (Budget 500tl)
honda city alınır mı
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 832 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Markalar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)