Hpyrex Cloud III alınır mı?
Hayırlı ramazanlar herkese. Kablolu çok üst seviye bir kulaklık arayışındayım, Valorant oynuyorum. Amazon'dan bu ürünü buldum. Kablosuz olarak 5K çıkmaya gerek var mı bilemedim? Alınır mı? Tavsiye var mı kullananlardan? Ek olarak bu kulaklığı gördüm, bu bütçelere çıkarsam oyunlarda vs. rahatlık, ergonomik fark çok olur mu? Yani 3k ile 5k farkı çok değer mi? Alternatif öneri alırım. Not: 9 12 taksitle alacağım.
Fırsat: HyperX Cloud III oyuncu kulaklığı, kırmızı Amazon.com.tr
33K bütçe TV tavsiyesi
Merhaba, iyi Sosyaller. İşletim sistemi ağır çalışmayan, görüntü ve ses kalitesi yüksek IPS TV önerisi istiyorum. Çok da anlamıyorum, Vestel'de bu modeli buldum. 55qa7000. satıcı tercihim, Hepsiburada, Amazon, vatan, MediaMarkt resmi satıcılar. 55" yeter diye düşünüyorum, bilmiyorum ama?
13k bulaşık makinesi önerisi
3 4 programlı yeter, kolay kolay arıza yapmayan, fiyat performans ürün arıyorum. Yardımcı olur musunuz? Bütçe 12 13 bin Max.
Grundig bu modelini buldum.
Razer Kraken TE update
bu kulaklığın yerine 2 3k bütçe ile hangi kulaklığı alırsam faydalı olur valorant cs için
Razer Kraken TE update
Razer Kraken TE kullanıyorum. Bu kulaklığı ergonomik olarak seviyorum. Valorant için kullanıyorum, bu oyun için çok iyi mi yoksa Update etsem fark yaşar mıyım?
Ryzen 5 1600 sistem yükseltme
2.bilgisayarım olarak kullandığım PC Valorant oynamak için, bütçem el verirse yükseltmeyi düşünüyorum.
Elimde Gigabyte B650 m desh anakart var. Bu anakarta Ryzen 5 5600 takılır mı?
Yakışmazsa nasıl bir yol izleyeyim?
Ekran kartım GTX 1060 6 GB yeterli şu anlık.
RAM'ler DDR4 3000 MHz var. Anakart ile uyumlu mu bilmiyorum?
Ortalama bir kasa ve PSU ile neler yapabilirim? Kasam zaman Z3 Plus.
SSD'de alacağım 1 TB.
Özet: Gigabyte B650 m desh ve 3000 MHz 2x8 RAM ve GTX 1060 6 GB var elimde.
7 8K işim çözülür mü?
Pc için 1350 TL'ye kadar hoparlör önerisi
Evde, film, dizi izlemek için kullanacağım. Cızırtı yapmayan, kaliteli ses veren ürün istiyorum.
Bunu buldum, alınır mı? Dark SP213 11W RMS 2+1 USB Speaker Hoparlör (DK-AC-213) https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGV6DL2Q?ref_=cm_sw_r_apan_dp_FW7ZQ9GBB7PFWXQASZF7&language=tr-TR
Msi Pro B650m-a ile RAM'lerim uyumlu mu?
Gigabyte B650M DS3H anakart kullanıyorum, görüntü gelmeme, ram düşük mhz çalışma (düzeltsem de iyi değil) sorunu yaşadığım için anakart değiştirmeyi düşünüyorum.
Bu arada benim ram expo yokmuş ve hiçbir anakarta tam uyumlu gözükmüyor, anlamadım. Yanlış almışım zamanında maalesef.
Bu RAM'lere sahibim. MSI anakarta geçmek istiyorum ama sitesinden kontrol ettiğimde uyumlu RAM'lerde benim model yer almıyor. Bu durumda başka anakart mı almam gerekiyor?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B72BRV6M?ref_=cm_sw_r_apan_dp_SSGP5T39GNTFHCRXGYZX
6000 MHZ destekleyen ana kart ramlar 4800 çalışıyor
Hocalarım merhaba, Ryzen 5 7600X ve Gigabayte B650M Desh anakartım var. Son bios güncellemesinden sonra RAM'leri 6000 Mhz. alınca görüntü gidiyor. 5600 alsam yine gidiyor RAM'ler default olarak 4800'de çalışıyor. Performans kaybım söz konusu, Valorant FPS 240'lara kadar düşüyor. BIOS update öncesinde 350 altına düşmüyordu.
PPT Limit 95, PBO limit motherboard, Curve Optimizer -20. Ayarlarım bu şekilde, çok fazla anladığım bir konu da değil. RAM'leri stabilizasyonu sağlayacak ve performans arttıracak ayarlar bilen varsa yardımcı olabilir mi? Özellikle 4800 çalışması can sıkıcı.
20K civarı film için TV
Samsung marka önerir misiniz? Satıcı olarak Amazon veya Amazon Germany olabilir. Kaliteli panel olsun, 60 Hz olsa yeterli (oyun oynamayacağım).
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.137
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 59.735 (Bu ay: 960)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 65 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware