Takip ettiğim 4 Airdrop
Selamlar dostlar,
Güncel olarak takip ettiğim 4 adet airdrop var bunlar hakkında biraz bilgi vereceğim. bazıları için günlük görevler var, eğer talep olursa gorev bilgilerini de buradan paylasırım.
Hamster Kombat
notcoin ile birlikte patlama yapan airdrop kazanma oyunlarından güvenilir olan birkaç projeden biri. çünkü bingx ile ortaklık duyurdular. güvenilir bir ağa sahip. telegram üzerinden oynanabiliyor.
henüz çok yeni bir proje. boost kısmı bile gelmedi. ilk başta mining bölümünü doldurarak ilerlemek en mantıklısı. enerji limiti ve multitap'a daha sonra yüklenin çünkü level atladıkça zaten enerji limiti ve multitap artıyor.
Ref ile katılırsanız sanırım birkaç bir şey veriyor hediye. Ref link:
Blum
notcoin ve Hamsterdan sonraki en güvendiğim telegram bot projesi. her girenin 10 kişilik davet kotası var. davet olmadan giriş yapamıyorsunuz. En güzel yanı cok uğraştırmıyor günde sadece 3 kere (8 saatte bir) girip farm yapmanız yeterli, Uyku saatinize gore ayarlamayı unutmayın.
Ref linki: t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_MsREbOrwpg (Şuan 6 kişilik kota var dolunca kaldıracağım ama yenı gelen arkadaşlar kendi hınklarını aşağıya eklerlerse başkaları da faydalanabilir)
MemeFi Coin
Çok umutlu değilim ama günde bir iki girip oynuyorum, film falan izlerken elimin altında. Bi kahve makinesi aldırsa kafi :)
Ref linki: https://t.me/memefi_coin_bot?start=r_6f3238933b
CEX Coin
cex.io borsasının desteklediği, güzel kazanç elde edeceğimizi tahmin ettiğim yeni airdrop oyunu. Arkasında borsa olması en çok güven veren nokta. Farm ve tap özelliği var, katılmanızı öneririm.
Ref linki:
Şimdilik bu kadar yeni airdrop duyarsam araştırıp buraya eklerim.
linkedinden yazan recruiterlar
Merhabalar,
1 ay içerisinde 2 taner recruiter linkedinden sana uygun pozisyonlar var diyerek (biri US diğeri Almanya) mesaj attılar biri Cv istedi diğeri telefon numarası ve sonra bir daha da cevap vermediler.
İki bilgide gayet herkesin erişebileceği bilgilerdi bu yüzden bir scam kokusu da almıyorum ve bu kişilerin profilleri de gayet gerçek profil. sebebi nedir bilen var mı?
ps: Avrupada OEM şirketlerinden birinde çalışıyorum 6 ay oldu başlayalı.
Macaristan'da 1100 Euro mu TR'de 17500 TL mi
Merhaba dostlar,
Ben 1.5 yıllık bir trainee tecrübesi (X firmasından) olan Mekatronik mühendisiyim. Türkiye de seri üretimde en büyük ilk 3 firmadan birinden (Y firması) bonuslarla birlikte aylık 17500 TL iş teklifi aldım. Macaristan'da ise çok büyük bir OEM firmasından (Z Firması) 1100 Euro teklif aldım.
TR'deki firma X firmasınn TR ve Rusya operasyonlarını satın aldı İtalya ve Polonya operasyonlarını da almak üzere. Eğer olur da alırsa benim İtalya'ya geçme ihtimalim var çünkü oradaki ürünlere ve kullandıkları PLM sistemine hakimim orada çalışanları da tanıyorum pek çok defa test yaptık birlikte.
Z firması ise Alman bir firma ve 2-3 yıl çalışırsam otomotiv sektörü olduğu için bana Avrupa'da daha iyi kapılar açabileceğini düşünüyorum.
TR'de 17500 TL ile Macaristan'dan daha kaliteli bir hayat yaşayabileceğimi düşünüyorum en azından biraz daha konfor alanımda kalıp kendime yatırım yapabilirim ve sonrasında Y firması X firmasını alırsa yurtdışına gitmeyi deneyebilirim almazsa başka şirketleri deneyebilirim ama patlayadabilirim.
Evet sizce Macaristan mı Türkiye'mi?
Not: 1.5 yıl trainee tecrübesini X firmasının Güney Amerika yerleşkelerinden birinde yaptım ve yeni döndüm bu yüzden TR'de biraz daha kalmak istiyorum.
Asus N552VW vs monster abra A7 v5.4.3 mü
|
Asus N552VW vs monster abra A7 v5.4.3 mü
|
Silinebilir
|
alanadı paraları kime gidiyor kimden alıyoruz
|
yurt çıkanlara burs?
|
|
2000-2500 arası mühendis için laptop tavsiyesi
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 102
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.183 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar