Merhaba,
Sürekli alışveriş yaptığımız aktarda bugün susamların içindeki bu siyahlıklar dikkatimi çekti. Sizce fare pisliği olabilir mi?
Dükkan Devir Satış Ücreti Nasıl Belirlenir?
Merhaba,
Bir petshop dükkan devralmak istiyoruz. Piyasada dükkanını devretmek isteyen pek çok dükkan var fakat fiyatları birbirlerinden oldukça farklı. İçerisindeki ürünlerin değeri yakın gibi görünen iki dükkan var mesela. İkisi de farklı caddelerde ama dükkan konumu cadde üstünde. Fakat aralarında 2 katı devir ücreti farkı var. Bu fiyatlar dükkan sahipleri tarafından nasıl belirleniyor? Ya da devralırken neye dikkat etmek lazım acaba? Bir de konumu cadde üzerinde olduğu için dükkan fiyatını daha yüksek tutuyorlar ama sonuçta mülk sahibi bir daha ki kira kontratında yüksek kira isteyebilir ya da çık diyebilir. Nasıl önlem alınabilir acaba?
Merhaba, Akbank uygulaması üzerinden bir süredir hisse al sat yapıyorum. Fakat geçmiş emirler sanırım son 4 aya kadar görüntülenebiliyor. 4 ay öncesinde kalan gerçekleşen geçmiş emirler nereden bulunabilir bilginiz var mı ? Teşekkürler.
Google İşletmelerine Yaptığım Yorumlarım Görünmüyor
|
|
Web Sitesi İçin Tema Arıyorum..
|
|
Deneyimli Grafikerden Temiz Decupe...
|
Uzaktan Eğitim İle Yüksek Lisans?
|
Uzaktan Eğitim İle Yüksek Lisans?
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.753 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar