Xiaomi Airdots Bluetooth Kulaklık Sahte Çıktı
Konuyu tam olarak nereye açmam gerektiğini bilemediğim için buraya açtım öncelikle özür dilerim.
10 Nisan günü bilindik bir alışveriş sitesinden (T******) Xiaomi Airdots siparişi verdim. Ürün elime ulaştı. Bu ürünün piyasada bir sürü sahtesi olduğundan dolayı kutu açılım videosu çekerek ürünü açtım.
Video sonrasında ürünün sahte olduğunu farkettiğim için ürünü paketledim ve iade talebinde bulunup iade sürecini başlattım.
Ürünü kargoladım satıcıya ulaştı fakat satıcı iade talebimi ürün kutusunu açmış olmam sebebi ile reddetti. Satıcıdan 16 Nisan günü ürün faturasını talep ettim bugün faturayı sisteme yüklemişler. Faturada ürün markası,modeli vs. yazmıyor. Sadece "Kulaklık" adı altında bir fatura kesilmiş. Alışveriş platformu ürünün kutusunu açmış olduğumdan dolayı ürünü teknik servisle iletişime geçerek iade edebileceğimi söylüyor fakat sahte bir ürünü nasıl bir servise götürebilirim bunu bilmiyorum. Ek olarak alışveriş platformu satıcıdan ürün orijinallik talebinde bulundu 10 gün içerisinde ürünün orijinal olduğunu ispat etmek zorundaymış. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Bu süreç nasıl işler ? Gerçekten sinir bozucu bir durum.
Samsung Galaxy Note 10.1 Uzun Sürede Şarj Oluyor
Direkt olarak sorumu okumak isterseniz 2.paragrafa bakabilirsiniz.
Merhaba herkese iyi akşamlar. Bundan yıllar önce(galiba 2012 yılıydı) bir hevesle Samsung Galaxy Note 10.1 Gt-N8010 model bir tablet almıştım. Aldığım ilk 2 sene boyunca (2012-2014) güzel güzel kullanmıştım daha sonrasında ise cep telefonum her türlü işimi görmeye başladığı için tableti bir kenara bırakmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 2016 senesinde cihazımı tekrar kullanmak istemiştim fakat açmaya çalıştığımda siyah bir ekranda şarj yok uyarısı verip sonsuz bir döngüye giriyordu o zamanlar adaptör ve kablo değiştirip cihazı açmayı başarmıştım şarj edip(yaklaşık 1 günde şarj olmuştu) ve format atıp 3-5 ay kullanmıştım ardından tekrar kenara bırakmıştım. Bugün cihazı tekrar açtım öğlen 12 de şarja taktım şu an saat akşamın 7'si cihazım sadece %33 şarj olmuş.
Arkadaşlar tabletim yaklaşık olarak saatte sadece %4-5 şarj oluyor bu da yaklaşık olarak 20-24 saatte %100 olması demek(daha olmadı bekleyip görücem). Bu sorun neyden kaynaklı olabilir ? Forumda gördüğüm üzere bu cihazda şarj soketi arızası bunlara neden olabiliyormuş. Tecrübesi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim. Şarj soketini mi değiştiriyim yoksa önce şarj aleti sipariş edip onu mu deniyim ? Teşekkür ederim.
GT940M HANGİ GTX'E DENK GELİYO
|
Notebook Tavsiye
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.562 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ekran kartı