Merhabalar, eve yeni internet bağlatacağım ancak web üzerinde gezinirken bir ISS firması dikkatimi çekti AtlantisNet adlı kendileri 1000 mbps simetrik hatta 10000 mbps hız sağlıyorlar bu değerler gerçek mi? kullanan arkadaşlar var mı? bu hızları hangi bölgelerde veriyorlar aydınlatır mısınız beyler?
AMIDEWIN Komutundan serial ID'leri kalıcı olarak değiştirmek
Öncelikle merhaba arkadaşlar konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum forum'da yeniyim şimdiden herkesten özür dilerim.
Anakartımın seri numarasını değiştirmek istiyorum ve değiştirmek istediğim 3 tane seri numarası var motherboard gibi tarzı seriler. Cmd komutundan AMIDEWINx64.EXE yolunu gösterip yapıyorum bir komut giriyorum ve değişiyor girdiğim komut örnek : AMIDEWINx64.EXE /BS (kafadan salladığım seri numarası) ve ardından değişiyor herşey iyi hoş oluyor fakat bilgisayarı kapatıp açtığım da komutlar orjinale dönüyor bunu bir türlü anlamadım. İşin tuhaf kısmı ise arkadaşlarım bunları uyguladığın da bilgisayarı kapatıp açsa bile bu seriler değişmiyor onların ki kalıcı oluyor hatta format attıkların da bile kalıcı oluyor. Ben ne yaptıysam cözemedim bu sorunun eğer cözümü var ise anlayan arkadaşlar sesini duyurursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Laptop'a E-GPU yapacağım anlayan arkadaşlar yardım edebilir mi ?
Selam arkadaşlar 2017 de aldığım 3 yıllık laptop'a e-gpu yapmaya karar verdim. Fakat hangi malzemeler lazım maliyeti ne kadar hiç bilmiyorum. İnternetten araştırdım bazı kişiler işlemciyle uyum sağlamaz ise darboğaz yapabilir gibi şeyler söylemişler ben bu satırın altına sistem özelliklerimi bırakacağım anlayan arkadaşlar aydınlatabilir mi? Kendim yapmayacağım bilgisayarcı bir akraba yakınım var ona yaptıracağım sadece neler lazım alttaki özelliklere eğer imkanı varsa bu işin hangi ekran kartı uyum sağlar bunları bilmek istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
CPU : İntel Core i7 6500U 2.5 GHZ (TURBO İLE 2.9)
GPU : Nvidia GeForce 940M (Paylaşımlı) 2 GB DDR3 (DX 12 Destekliyor)
RAM : 8 GB DDR3
Laptop'a harici ekran kartı takma
arkadaşlar laptopa harici ekran kartı takmayı planlıyorum nasıl takacağımdan felan ben pek anlamıyorum malzemeleri alıp yakınım bi bilgisayarcı akrabama vereceğim kendisi herşeyi kuracak fakat merak ettiğim birşey var laptopa harici ekran kartı taktıgımda masaüstü ile aynı performansı verir mi veyatta islemci ile darboğaz yapar mi sistem özelliklerimi altta paylaşacağım bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
CPU : i7 6500u 2.5 ghz
RAM : 8 GB DDR3
Ekran kartı : Nvidia GeForce 940M (paylaşımlı)
Casper Nirvana C700 c7k
eğer olursa takmayı düşündüğüm ekran kartı ise GTX 1060 Ti veyatta uyumlu olan benzer modeli.
Olacağından bile emin değilim fakat bu forumdaki arkadaşlara danışmak istedim bilen arkadaşlar yardım edebilir mi ?
İyi forumlar.
UPLOAD HIZI Sorunu Lütfen Yardım...
|
İnternetin hızını tamamen kendime ayarlama.
|
|
(ÇÖZÜLDÜ) FreeDOS Laptopa Windows 7 kuramıyorum LÜTFEN YARDIM...
|
Bilgisayarımda İlginç Bir Isınma Sorunu Var Yardımcı Olurmusunuz?
|
DDOS PROGRAMI ÖNEREBİLECEK VARMI (YORULDUM)
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 67
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.492 (Bu ay: 266)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware