Merhaba arkadaşlar,
Iphone 8 Plus, telefonuma nedenini bilmediğim bir şekilde hat değişikliği olamıyor, yani özet geçmem gerekirse olay şu:
Eski numaramın sim kartını çıkartıp Iphone'a yeni sim kartımı taktım, doğal olarak numaraların değişmiş olması gerekir, ancak test ettiğimde hâlâ neden bilmiyorum hâlâ eski numaram kullanılıyor telefonda, yeni numarama mesaj attığımda almıyor ya da aramıyor, eski numaramı arıyor ve de mesaj alıyor WhatsApp dahil, bu neden kaynaklı arkadaşlar? Çok saçma geldi bu bana..
Bu sorunu nasıl çözerim? Yeni numaram ile devam etmek istiyorum ancak telefon eski numarada inatçı çıktı. Nasıl olabiliyor hâlâ anlamadım, olmayan bir hatta nasıl mesaj atabilirsin? Yani telefon da bu hat yok, yeni hat var ama eski hattı tanıyor. Nasıl?
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
Merhaba değerli forum arkadaşlarım,
CASPER H310CH5-M7 bende bu anakart mevcut, işlemci olarak : 'https://www.gamemar.com/intel-i7-9700k-36-ghz-49-ghz-12m-1151p-pmu4431' bunu alacağım, bunun üstüne bana "Maks. 500 TL'ye kadar" sıvı soğutucu tavsiyesinde bulunabilir misiniz acaba? Ancak uyumluluk olarak ricam Anakart'a dikkat edin, çok teşekkür ediyorum...
Bu sistem nasıl arkadaşlar?
|
Steam CS1.6 SUNUCU Kurulumu hakkında ?
|
|
C# - PHP PROJESİ yaptırılacaktır. (ÜCRETLİ)
|
Meslek: www.oyunyoneten.com
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 780 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama