|
Merhaba yakın zamanda bilgisayar toplamak istiyorum tüm parçaları 2. el alacağım kafamda bir sistem var anakart MSI B450M Pro-VDH Max düşünüyorum bu anakarta işlemci ve ekran kartıda başlıkta belirttiklerim 5600 al diyenler olacaktır fakat bütçem şu an buna yetmiyor iki işlemcinin 2. el arasında bile en az 1K fark var fazla çok sorun yaşatır mı bu durum bana?
OC için soğutma önerisi
Merhaba anakartım MSI 970 kasam kule tipi Cooler Master işlemcim FX X8 8350 ve OC yapıyorum şu anda Zalman lq 315 sıvı soğutma var ama yetmiyor ısı oyunlarda 78-80'lerde bu da GHz düşmesine sebep oluyor 6 bakırlı hava soğutucular iş görür mü önerileriniz nelerdir? Not: Bütçe maksimum 600-650
Merhaba bende Zalman lq 315 sıvı soğutma var ve 7 senedir kullanıyorum soğutması iyi veya kötü diyemiyorum idare ediyor bu soğutmanın sıvısı değişiyor mu ya da bu modelin bilgisi olan var mıdır?
OC için soğutma önerisi
Merhaba benim sistemim anakart MSI Z970 işlemci FX X8 8350 kasamda Cooler Master kule tipi bir kasa şu anda içinde yaklaşık 7-8 yıllık bir Zalman lq 315 sıvı soğutma var. Benim sorunum şu anda işlemciye OC yaptığımda 4.5'lara kadar çıkarıp düşük voltajda fena değerler almıyorum ama bazen gene yetmediği oluyor ve sağlam bir OC yapabilmek için ısınmamasını sağlamak istiyorum şu anda boşta 65-70 arası oyunlarda ise genelde 70 üstü oluyor ve 80'lere vardığında ise kendini korumaya alıp GHz düşüyor bazı videolarda gördüm bu işlemci 40-50 derecelerde çalışıyor sizce nasıl sağlayabilirim bunu GHz olarak 4.6-4.8 arası hedefliyorum sağlam bir voltaj ile.
Merhaba şu anda halihazırda RTX 3050 takılı sistemime fakat 8350 ile başım belada CS:GO'da bile CPU 100leri gördüğü için darboğaz mevcut ve kartımı satıp yeni kart alacağım araştırmalarıma göre RX 580 takılabilecek en güçlü kartmış darboğaz yapmadan sizlerin tavsiyeleri veya tecrübeleri nelerdir?
Amd FX X8 8350 ve RTX 3050 Darboğaz
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi sistemimde darboğaz var. Ekran kartını 2 hafta önce aldım ve alırken darboğaz yapacağını biliyordum fakat hiçte beklediğim gibi olmadı yani genel olarak yüksek fpslerde sorunsuz oynadığım oyunlar da var. Sorum şu olacaktı mesela forza horizon 4 oynarken gpu genelde 100 lerde 60-90 fps arasında oynuyorum full ayarlarda 1080p fakat nedendir bilmiyorum bir süre sonra cpu 100 e geliyor ve ekran kartı kullanımı 20-30 lara düşüyor bu da anlık olarak oyunu 20 fps yapıyor bunun çözümü önüne geçebileceğim bir seçenek var mı merak ettim tecrübeli arkadaşlar abiler varsa ?
Merhabalar bir sorum olacaktı. Ben 27 inc 1080p bir monitör aldım va panel fakat sanki görüntü bana biraz pixel gibi geldi 2k bir monitörde ekran kartımla uyuşmuyor diye almak istemedim. Sorum şu diyelimki ben ekran kartımı değiştirdim daha kuvvetli bir karta geçtim görüntüm 1080p olmasına rağmen daha doygun net bir görüntüye döner mi? Ekran kartım R9 270 amd bilen birisi varsa çok memnun olurum.
Galaxy Note 3 Sarj ve Arka Plan Sorunu
|
Note 3 Cihazım Kendiliğinden Şarj Yiyor
|
Meslek: öğrenci
Asus amd radeon R9 270 2gb 256 bit-AMD FX X8 8350 4.0ghz-16gb DDR3 RAM-MSİ z970 anakart-SIVI SOĞUTMA-cooler master kasa |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.169 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware