![çavuş](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
MSİ MODERN 15 B11M-021XTR İ5 8GB 11.757 TL
Fiyatı diğer sitelere göre baya uygun, son 16 stok yazıyor.
İps ekran, i5 işlemci
Ram arttırımı konusunda hiçbir yerde net ibare bulamadım. Satıcı sorularında kimi evet kimi hayır demiş.
Arkadaşlar merhaba, 10.000 tl bütçeyle laptop almak istiyorum. Oynadığım oyunlar genelde düşük segment ancak photoshop, webtasarım vb. işlerle de uğraşıyorum. Uzun yıllar iş görecek bir bilgisayar istiyorum.
Aşağıda linkini attığım 2 bilgisayar arasında kaldım.
Hp'ye ön yargılıyım ancak karşılaştırma sitelerinde i3 işlemcinin Acer i5 işlemciye göre bariz üstün olduğu yazıyor ancak çevrede de i5 almam yönünde tavsiyeler var. Ek olarak Hp'de ram ve hdd takviyesi olmuyor ancak Acer'de oluyor diye gördüm.
Bu ikisi arasında veya alternatif bir önerisi olan olursa çok sevinirim.
Ekonomik Araç Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba, egea 1.3 urban aracım var ne yazık ki maddiyattan ötürü satmak durumundayım.
Yaklaşık 230.000 TL bütçem var, dizel araçlar malum yakıt fiyatlarından ötürü maliyetli oldu o yüzden lpgli almayı düşünüyorum.
Bu bütçeye hangi aracı almak fiyat/performans açısından iyi olur ?
gözüme çarpanlar; kia rio 1.25, skoda fabia 2008 model 1.2, 1.4, 1.2 tsi, skoda rapid 1.2 lpg, polo 1.2 veya 1.4 lpg, seat ibiza, hyundai i20 1.2 jump, toyota auris 1.33, 1.6
Bunlardan hangisi mantıklı olur veya farklı bir araç tavsiyeniz olursa sevinirim.
TurkNet'e Giriş Var Çıkış Yok
|
Android App'ı Apple Store'a yüklemek
|
Fanustaki Japon Balığımın Yanında 1 Çöp Balığı
|
|
Hangi laptopu almaliyim ?
|
Bilgisayarda sorunlar çıkıp duruyor
|
Deep freeze sonrasi reset
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 83
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 11.897 (Bu ay: 318)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)