Opel Astra j 2016 1.6 cdti otomatik vites, yirtilma sesi
|
OPEL ASTRA J YAKİT TUKETİMİ
|
Armani Gio Essenza hakkinda..
Evet arkadaşlar yillarca kullandigim armani gio essenza parfümü artik uretilmedigi icin bulamıyorum. Uretilsede gerçi bu pahalilikta kredi cekip parfüme para vermekte olmuyor.
Kokuyu bilenler yardimci olursa sevinirim..Varmi benzer oneri markaniz.. mümkünse açık parfüm olmasin
OPEL ASTRA SOGUK HAVALARDA YAŞANAN GARİP BİR SORUN?
|
EXCEL DE YARDİMCİ OLABİLECEK HAYİRSEVER VARMİ?
Miracast ta Smart View Sorunsalı
Arkadaşlar Miracast wifi display aldım. Bir ucunda Hdmı , bir ucunda wifisi ve diğer ucu USB olan bir aparat. TV ye taktım , arayüz geldi. Miracasti evdeki wifi ye bağladım.kendi telefonumdan da miracasti seçtim. Arayüzde bağlantıları gördüm. Fakat ilginç olan telefonumdaki Smart View i açtığımda miracasti görmüyor.. EzMira denilen uygulama ile ekranı yansitabiliyorum fakat ben özgürce kendi telefonumun ekranını yansıtmak istiyorum , BÂSARAMADİM. başka telefon ilede aynı ayarları yapıyorum ekran yansıtma seçeneğinde TV ye taktiğin wifi yi görmüyor.Acaba ben mi yanlış birşeyler yapıyorum yoksa bu aparat sadece EzMira gibi kendi uygulamasindami çalışiyor sadece.. teşekkürler
Şanzıman yağı değişimi
Arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız sevinirim, 2016 Opel Astra 1.6 dizel tam otomatik 136 HP aracın şanzıman yağı ne zaman değiştirilmeli ve kaç litredir bu yağ kapasitesi ? Teşekkürler
Hızlı şarj sorunsalı
Arkadaşlar merhaba, yardımcı olursanız sevinirim. Telefonun Samsung note fe . 5v/3a çıkışlı 2a typc kablolu şarj aleti ile şarja taktigimda hızlı şarj yazısını göremiyorum.Ama kendi orijinal şarj aletinde hızlı şarj yazıyor. Sonuçta 2a lik akım gitmesi lazım neden hızlı şarj olmuyor? Aparatlar orijinaldir..
AKILSIZ TV DE YOUTUBE NASIL KULLANILIR?
|
Acil Yardım...Kombi için..
#.#.#.# |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 127
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.342 (Bu ay: 140)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar