[Composer\Exception\NoSslException] The openssl extension is required for SSL/TLS prot ection but is not available. If you can not enable the openssl extension, you can disable this error , at your own risk, by setting the 'disable-tls' option to true.
Hatasını alıyorum 2 gündür çözümünü bulamadım lütfen yardım eder misiniz ?

Dün birdenbire ekran böyle oldu. Şifre ekranı gelinceye kadar normaldi sonra karıncalaşma başlıyordu. Bilgisayarcıya gittim sordum, ekran kartı driver kaynaklı yapıyor dedi. Tekrar format attım, AMD Radeon HD7610M, Windows 10 64 bitdeki gözüken tam ve beta sürümündeki 2 driveri yüklediğimde de sorun aynı. Ben şimdi ne yapmalıyım?
Bugün 3.kez format atıyorum, gına geldi artık.
Eger harici ekran kartı yandiysa nasil devre dışı bırakabilirim arkadaşlar ?

Sanırsam hard diskimden ses geliyor.
Sanırsam Laptop hard diskimden beri dünden beri böyle ses geliyor ve o an bilgisayar donuyor.
Kapatıp açınca bir süre sıkıntı olmuyor fakat sonra tekrardan başlıyor.
Tam final haftasındayım. Sorun ne arkadaşlar? Ne yapabiliriz?
https://dosya.co/afsi38zwgexn/video-1610458418.mp4.html]video-1610458418.mp4
Steame ödeme yaptım fakat oyun yok
39 Saat önce indirimlerden steamden oyun almıştım satın ala tıkladığım anda hemen onaylamadı sonra da bankadan aradılar onaylıyor musunuz ? diye. Onayladım fakat oyunlar gelmedi steamde de başarısız ödeme olarak gözüküyor. Bankayı aradım bekleyen provizyon yazıyor ve ödeme sizden çıkmış onların muhasebeleştirmesi gerekiyor dediler. Steamde de destek konusu açtım ama 39 saattir dönüş yapan yok sizce ne yapmalıyım ?
Merhabalar. Güncellemelerden sonra modül uyuşmazlığı nedeniyle save dosyama yani hikaye de oynadığım zaman şehir içlerine giriş yapamıyorum. Tekrar save açmak istemiyorum çünkü epey emek verdim. Yardımcı olur musunuz ?Merhabalar. Güncellemelerden sonra modül uyuşmazlığı nedeniyle save dosyama yani hikaye de oynadığım zaman şehir içlerine giriş yapamıyorum. Tekrar save açmak istemiyorum çünkü epey emek verdim. Yardımcı olur musunuz ?
Bilgisayarımın interneti gecikmeli bağlanıyor !
Samsung Ml1640 çalışmıyor.
Meslek: Flutter Developer
İlgi Alanları: Programlama,Seyahat
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.016 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware