Rx 6600 incelemesi ve rakip PowerColor Rx 570 4gb
Rx 6600 ile aranıza katıldım , Powercolor Rx 570 4gb ile karşılaştırmam yeni bitti.
Eve Sapphire girmesi kesinlikle yasaktır !
Rx 6600 incelemesi ve rakip Rx 570 / Rx 6600 review and competitor Rx 570. - YouTube
Bayram bayram çalıştığımızdan günlük birkaç saat boş vaktim vardı sadece bu kadar oyunla test edebildim kusura bakmayın beyler :/
AMD 5000 serisinden umudu kestim.
Bu ne paragöz firma yav beyler alan alıyor kimi cebini düşünmüyor, kimisinin parası çok Amd nin en takoz işlemcisinden tutunda en üst seviye işlemcilerine kadar fiyatları çok astronomik, inanın r5 2600 ü kırıp anakartı satıp intel i5 11400f alasım var , Allah intelsiz bırakmasın bizleri diyorum.
Ekran kartlarının ömrü hakkında !
Uzun zamandır bilgisayar sahibiyim ve etrafımda başka kullanıcılardanda yapmış olduğun gözlemler sonucu ekran kartları bir bilgisayarda bozulma ihtimali en yüksek olan parça , işin diğer üzücü yanı ise pc deki en pahalı olan bileşen diğer bileşenlerinizin tamamından kat kat daha pahalı fiyatı oluyor.
bu kısa ömürlu parçalar Amd ve Nvidiayi mutlu ediyorken tuzlu fiyatları sayesinde. Siz bu cihazların kelebek ömürleri hakkında ne düşünüyorsunuzz ?
Tuf B450-Plus Gaming den TUF Gaming B450-PLUS II geçiş
Düz plusdan plus 2 ye geçiş yaptım arkadaşlar yaklaşık 250₺ masrafla sizce değer mi ? aslında Tuf b550 alma niyetindeydim ama pcie 4 harici bir espirisi yok parçaları neredese bu seriyle aynı b550 alsaydım 600₺ masraf olacaktı, sizce mantıklı bir hareket yaptım mı ? yorumları bekliyorum :)
Geçmiş tekrar etti.
geçen yıl böyle bir olay yaşamıştım.
Yatay Çizgili Işıklar ve Ses » Sayfa 1 - 1 (donanimhaber.com)
ondan sonra ise tv ye bağlı fx 8350li kasamdan Gtx 760 ı Dp bağlantılı monitörlü kasama taktım 1 ay geçmeden gtx 760 rahmetli oldu , daha sonrası Rx 5700 satın alıp 1 yıl boyunca sorunsuz kullandım, onu kullanırken fx 8350 li kasama tekrardan Rx 570 satın aldım aylarca o kasada sorunsuzken, Rx 5700 sattım ve Rx 570 i Dp bağlantılı monitörüme takınca yukarıdaki linkini paylaştığım sorunu yaşıyorum yaklaşık 1 ay oldu yatay çizgiler açılışta ses ve bazen kısa süre sonra görüntü gidiyor büyük ihtimal kartım arızalandı yine , sizce suçlu kim ? r5 2600 lü kasam mı ? yoksa monitör mü ?
fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
biraz bozuk karışık yazdım kusura bakmayın sadece suçluyu bulmak için görüşlerinize ihtiyacım var.
B450 Tuf plus anakart, r5 2600 işlemci ve corsair cl16 3000mhz ramlere sahibim , ilerideki planım r5 5600x yada 5700x e geçmek olacak , tabiki stabil bios güncellemesi çıkması gerekiyor. Beni korkutan olmadık yerlerde çıkan mavi ekranlar , yada ani pc kilitlenmeleri umarım böyle bir hatalarla karşılaşmayız.
Fiyatlar inince ve oyun kampanyaları başlayınca böyle bir geçiş yapma planım var.
Peki gelelim soruya sizlerin sistemi ve geçiş planlarınız nasıl olacak ?
|
|
Mikrofon ses sorunu değişik
|
|
Fx 8350, Gtx 1070ti Windforce. |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.211
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 42.308 (Bu ay: 283)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.720 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware