Mining icin Asus rog strix 2060 super oc ve normal
Merhaba, bu iki karttan normal olan (oc olmayan) 2060 super kazım yapmıyor, bunun sebebi ne olabilir? Ve oc olanın biosunu normal olana yüklesem sorun çıkar mı?
Acer Nitro 5 Guc gelmemesi
Arkadaslar merhaba, ayni konuda Acer Nitro 5 ana konusuna da yazdim.
Almanyadan aldigim rtx 2060li Acer Nitro 5 2 ay kadar mining yaptim, yine mining esnasinda bilgisayar aniden kapandi ve bir daha guc gelmedi. Bilgisayarciya goturdugumde, kisa devre korumali guc kaynagindan adaptoru takti ve bilgisayar kisa devre verdi, bilgisayarci da icini actiginda garanti disi kalacagini soyledigi icin icini actirmadim.
Acer Turkiyeyi aradim yurtdisindan alinan urunler icin ucretli servis verildigini soyledi, ben de simdi anakart falan yanmissa astari yuzunu gecer diye bosuna Turkiyede servise gondermek istemiyorum.
Sormak istedigim su, Almanyada bizim bir tanidik var, ben buradan faturasi ile birlikte tanidiga buradan ptt kargo ile gondersem, onlar oradan Acer Almanyaya ya da Acerin Almanya distrubutoru kimse, garanti icin ona gondermeleri durumunda Acer yardimci olur mu?
Son olarak biz adaptorden suphelenip biraz zorlayarak adaptorun icini actik, biraz cizik izleri falan kaldi adaptorde, bu yuzden kullanici hatasi olarak degerlendirmez Almanya Acer umarim, yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Gigabyte Designare Ex x299 ram slotlarinda sorun
|
Bu GTAV, Rocstar Games Launcher olmadan acilmiyor mu?
|
Battlefield V ben de olmayan silahlar
|
x299 anakarta i7 9800x takmak
|
HEPSİBURADA ve N11'deki TEKNORYA satıcısına dikkat!!!
|
Visual Studio ile c++ derleyememe
|
TÜRKTELEKOM TAAHHÜT REZİLLİĞİ!!!
|
TÜRKTELEKOM TAAHHÜT REZALETİ!!
|
INTEL I5 8400 | MSI GTX 1060 GAMING X 6G | MSI Z370 TOMAHAWK | CRUCIAL 2400MHz DDR4 8GB C17 x2 | COOLER MASTER MASTERCASE MAKER 5T | EVGA SUPERNOVA 850 G2 | SAMSUNG 250GB 960 EVO x2 RAID 0 | SEAGATE BARRACUDA 2 TB | CORSAIR K70 RGB RAPIDFIRE | KINGSTON HyperX CLOUD II | FSP CHAMP 1K
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.053
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 29.626 (Bu ay: 368)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.506 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware