Laptoptaki hd harddiski ssd harddisk ile değiştirme
Bununla alakalı biraz araştırma yaptım ama buraya sormak daha iyi diye düşünüyorum.
Eski bir laptopum var ve kasıyor.
Yeni bir laptop almak yerine harddisk ini değiştirmeyi düşünüyorum.
laptop HP Pavilion g6 i3-2330M Cpu, 4 gb ram. harddiskine baktım hdd:5k500 , sata 3.0gb/s ve 9.5mm yazıyor. Nasıl bir sdd hardisk uyumlu olur?
Teşekkür ederim.
roadstar rd8000
Bunu kullanan var mı acaba? navigasyon sd kartı olan var mı? Navigasyona tıklandığında ekran değişiyor ama navigasyon açılmıyor.
roadstar rd8000 multimedia
Bunu kullanan var mı acaba? navigasyon sd kartı olan var mı? Navigasyona tıklandığında ekran değişiyor ama navigasyon açılmıyor.
Araba Kilit Sistemi Değiştirilebilir Mi
Merhaba arkadaşlar,
Kapının birisi açık da olsa anahtarın kilit tuşuna bastığımda kilitliyor. Önceki aracımda kilitleyip geri açılıyordu. Böylece kapılardan birinin açık olduğunu anlıyordum. Yani iki kere kilit sesi geliyordu. Bu araçta direk kilitleniyor. Bu sistemi değiştirmem, önceki araç gibi yapmam mümkün mü? Ayrıca farlardan birisi açık olunca ikaz sesi geliyordu eskisinde ama bundan bir ikaz sesi gelmiyor
Arkadaşlar bu arabada rölantide titreme normal mi?
Direksiyon bir titriyor yerinden çıkacak sanki :)
ön taraf da titriyor. Kronik mi yoksa?
gm 20 pro kırılmaz cam
gm 20 pro için kırılmaz cam almak istiyorum. hangisini tavsiye edersiniz. Uzun süre kullananlar olmuştur. Teşekkür ederim.
Samsung s7 Sar değeri
Samsung Galaxy S7 edge Duos ile tek hatlı versiyonu arasındaki sar farkını anlamış değilim. Tek hatlı olan çift hatlı olandan daha fazla sar değerine sahip! Sebebini bilen var mı? Sar değeri düşük bir telefon almak istemiştim.
SAR Değeri 10g (Baş)
0.264 W/kgSamsung Galaxy S7 edge (Tek Hat)
0.264 W/kgSamsung Galaxy S7 edge Duos (Çift Hat)
SAR Değeri 10g (Vücut)
1.430 W/kgSamsung Galaxy S7 edge (Tek Hat)
0.507 W/kgSamsung Galaxy S7 edge Duos (Çift Hat)
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/37059-56694/samsung-galaxy-s7-edge_samsung-galaxy-s7-edge-duos/
Navigasyonlu indash teyp Tavsiyesi
Navigasyonlu indash teyp taktırmayı düşünüyorum. Tavsiyesi olan arkadaşlar var mıdır?
Hangi marka daha uygun olur?
Teşekkürler.
HADİS DERYASI PROGRAMI
|
Hakka ve hakikate ittiba et... |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.948 (Bu ay: 630)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası