Arctic 280mm radyatör için kasa önerisi
Öncelikle selam.
Başlıkta da belirttiğim gibi Arctic 280mm radyatör ile uyumlu bir kasa almayı planlıyorum, şu anda elimde Dark Guardian Pro mevcut, kasanın üstünde 280mm radyatör yuvası var fakat, radyatörü yukarı montaj ettiğimde anakartı takamıyorum, anakartı montaj ettiğimde ise radyatör sığmıyor, son çare olarak kasanın ön panelindeki 3 fanı iptal edip 280 mm radyatörü ön panele monte ettim fakat içeri hava girişi çok düştüğü için dereceler arttı buna çözüm olarak arkadaki egzoz fanı ters çevirip içeri hava akışını arttırdım ek olarak boş kalan üst panele de önden söktüğüm 3 fanın 2 tanesini taktım elimde kalan son fanı da kasanın dış arka kısmına PSU'nun üstüne plastik kelepçeler ile tutturup içeriye taze hava girişini arttırdım, ekran kartıyla radyatör neredeyse öpüşme durumunda ve kasanın içi çok kalabalık gözüküyor ayrıca taze hava akışında tam randıman tutturamadığımı düşünüyorum, buna çare olarak üst panelde 280mm destekleyen fanlı-fansız bir kasa arıyorum (fanlarını kendim yüksek perfromanslı tercih edeceğim) bütçe konusunda sıkıntım yok tavsiyelerinize açığım.
ASUS TUF Gaming B450M-PRO s
Galax RTX 3080 Ti.
Ryzen 7 5800X.
Bu parçalar ile uyum sağlayacak düzgünce sığacak boş bir kasa arıyorum.
Ek olarak kasanın iç ve dış görüntülerini ekte sizlere iletiyorum.
detaylar için pm atabilir veya steamden ekleyip iletişime geçebilirsiniz , tek tek veya toplu satış mümkündür.
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 130
İkinci El Bölümü Mesajları: 55
Konularının görüntülenme sayısı: 5.275 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware