M2 ssd takviyesi sonrası monitöre görüntü gelmiyor
Merhabalar,
Bu yaz topladığım bilgisayara m2 ssd ilavesi yaptım. İkinci ssdyi takarken sadece ekran kartını çıkarıp takmam gerekti. Elimin alışık olduğu bir şey bu birçok kez bilgisayar toplamışlığım var. Bu işlemden sonra monitöre görüntü gelmemeye başladı ve kasanın güç tuşu ışığı yanıp sönmeye başladı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
ASUS TUF GT301 mini kasa
İ5 12400f işlemci
Tuf 650w psu
Tuf 3070ti ekran kartı
Corsair 16 gb Ram
"DisplayPort Bağlantısı Yok" hatası
Yaklaşık 4 ay önce aldığım bilgisayarımda bilgisayar açık durumda iken bazen yarım saatte bir bazen 2-3 saatte bir bu hatayı alıyorum. Ekran kartını güncelledim, bağlantılarımı kontrol ettim, ekran kartı frekanslarını düşürdüm ancak sorunu bir türlü çözemedim. Kablo ile alakalı bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü kabloyu veya kasayı, monitörü oynattığımda böyle bir sorun olmuyor. Arada bir kendiliğinden gerçekleşiyor.
Çözüm fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Intel i5 12400F işlemci
Prime B660M-K anakart
TUF RTX 3070 Ti OC ekran kartı
Corsair 3200 MHz 16 GB RAM
Tuf 650W 80+ Bronze PSU.
Yoklama kaçağı ve bedelli
Üniversitem bittiğinde KPSS sürecine girdim ve yanlışlıkla askerlik ertelemek isterken yoklama başvurusu yapmıştım. Bir süre sonra asker kaçağı olduğuma dair mesaj geldiğince farkettim ve askerlik şubesine gidip erteledim. Ertelediğimde kaçak cezası da silindi. Hayatımdaki bazı planlardan dolayı bedelli yapmak istiyorum ancak daha önce kaçak olanlar bedelli yapamazmış (en ufak bir mantığını yok bence). Sonum ne olur? Fikirlerinizi bekliyorum.
2k ekranda 1080p görüntü açmak
Selamlar,
Monitör alma planlarım var, şuan araştırma içerisindeyim. 1080p ile 2k arasında gidip gelmekteyim. Aklıma takılan soru ise şu:
2560x1440 pixel olan ekranda çözünürlük düşerken her 4 pixel birleşip tek pixel gibi görünürse 1280x720 görüntü sağlar. 1080 p görüntü nasıl elde ediliyor 2k'da. Yani 2k ekrandan alınan 1080p görüntü ile 1080p ekrandan alınan görüntü aynı oluyor mu? Farklı bir olayı varsa aydınlatır mısınız ?
İş için kablosuz kulaklık önerisi
|
RX 5700 XT Serisi hakkında
|
Seçmemde yardımcı olur musunuz ?
|
Meizu M1 Note 32 Ohm kulaklığı destekler mi ?
|
Hangisi sizce ? Huawei GR5(2017) vs Lenovo P2
|
|
İlgi Alanları: Elektronik cihazlar, bilim ve oyunlar
Coğrafya Öğretmeni |
Teknoloji, kitap ve oyun sever biri |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.974 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware