EKLENTİ YAPMAK İSTİYORUM
ARKADAŞLAR BİROYUN VAR TARAYICI ÜZERİNDEN OYNUYORUM BU OYUN İİN BOT YAPMAK İSTİYORUM EKLENTİ ŞEKLİNDE ÇALIŞACAK ŞEKİLDE BİİRKAÇ BOT VAR ANCAK ÜCRETLİ BEN KENDİ BOTUMU YAPMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLABİLECEK BİRİ YADA BİRİLERİ VARMIDIR
Fiber internet sorunu
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşıyorum Manavgat'ta fiber altyapı yokmuş sadece evde modeme gelen kaplodan önce bir aparat takılıyor güçlendiriciymiş ben 100mps kullanıyorum yaptığım testlerde 110a kadar hız veriyor
Şimdi bu internet fiber mi oluyor yoksa değil mi fiber değilse o zaman bazı bölgelerde 50 mps üstü altyapı yok deniyor herkes güçlendirici taktırarak o sınırı geçsin kafam karıştı 2 yıldır bu şekilde kullanıyorum bilgisi olan var mı konu ile ilgili
Sistem Açılış Hızları Neden Düşük
arkadaşlar öncelikle iyi forumlar elimizdeki sistemlerdeki 3 üncü sitem nedense hepsinden hızlı açılıyor sebebi nedir acaba 15 saniyede masaüstü geliyor diğer 2 sistemde en az 30 saniye neden 3üncü sistem daha hızlı açılıyor
Elimizde 3 ayrı sistem bulunmaktadır sırasıyla
1 inci Sistem
Ryzen 5 2600
B450 MA
16x2 32 gb 3000 Mhz
Zotac 3060 12 gb
Adata m2 ssd
Cooler Master RS500 Psu
2 inci Sistem
FX 6350
Asus M5AppX Evo R2.0
Asus GTX 1050ti 4 GB
480 GB SSD
8x2 16 gb 1600 Mhz
400 w psu
3 üncü sistem
Intel Core i7 860
8GB Ram
256GB SSD
4GB R7 240 4GB
DRAM Işığı sorunu
Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var
Sistem
Asus M5A99X EVO 2.0
FX 6350
GTX 1050ti
Kingston HyperX Savage 4x4 1600 MHz
DRAM ışı bu ramleri takınca yanıyor ramleri tek tek ve her slotta ayrı ayrı denedim ancak hata devam ediyor ancak başka bir 4 GB ram ile sorun yok flashback denedim yeşil ışık sönmüyor ve düzelme olmuyor acil yardım
Cooler Master Rs 500
Arkadaşlar 8 yıl önce aldığım bu psuyu hala kullanıyorum sistemim şu şekilde
Ryzen 5 2600
Asus B450MA
16x2 3200 MHz ram
Msı Armor RX 570 8gb kullanıyordum şuan Asus GTX 770 2gb kullanıyorum
Psu bu iki kart içinde yeterli midir hala kullanılabilir mi
Rx570 furmark testinde 85 90 dereceleri görürdü
770 Furmark testinde 60 65 görüyor ancak pc reset atıyor bir süre sonra sorun nedir psuda mı kaynaklanıyor
Ekran Kartı Neden Böyle Sorun Var mı
KARTIN GÖRÜNEN DEĞERLERİ NORMAL Mİ ARKADAŞLAR FANI MANUELE ALIYORUM %100 YAPIYORUM ANCAK TEPKİ VERMİYOR SORUN NEDİR SİZCE BU ARADA FANIN TEKİ SESLİ ÇALIŞIYOR DİĞER TEKİNDE SORUN YOK O NORMAL ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR
Note 9 Pro 128 GB İMEİ ATILDIKTAN SONRA TEKRAR KAPANDI
arkadaşlar merhabalar elimdeki cihazın boot kilidini kendim açtım elde olmayan sebeplerle pc olmadığı için imei atma işlemini 70 tl karşılığında eski telefonum olan samsung note 4ün imeini yaptırdım ancak aradan 1,5 ay geçtikten sonra cihaz tekrar kapandı sanırım imei numarasını tekrar kullanmışlar çok büyük ihtimal ile telefoncu kullandı bu konuda imei atma işlemini nasıl yapacağımı bilen var mı acaba program ve dosyaları nereden hızlı bir şekilde bulabilirim
2GB FLAS DİSK CD SÜRÜCÜ GİBİ GÖRÜNÜYOR
ARKADAŞLAR ELİMDE BU ŞEKİLDE BİR FLAŞ DİSK VAR ANCAK CD SÜRÜCÜ GİBİ GÖRÜYOR KENDİNİ VE 2YE BÖLÜNMÜŞ DURUMDA BUNU NASIL TEK DİSK YAPABİLİRİM CD OLARAK GÖRÜNEN YER FORMATLANAMIYOR
PUBG MOBİLE OYUNLARI İSTEDİĞİM DİSKE KURAMIYORUM
İKİ KART ARASINDA KALDIM ACİL YARDIM İSTİYORUM
Meslek: ASKER
Ryzen5 2600 Asus B450MA Gskil 16*2 Msı Armor Rx570 8GB |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 175
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 11.344 (Bu ay: 171)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware