Herkese merhaba, Antalya'da yaşıyorum. Denizde yüzmeyi çok seviyorum ve kışın mesai sonrası ya da hafta sonları da yüzebilmek istiyorum denizde. Malum soğuk olduğu için yüzmek işkence oluyor. Dalış giysileri ile girenleri gördüğüm oldu. Genelde zıpkıncılar oluyor fakat yüzme için de kullanan var. Son zamannlarda pek denk gelmedi onlara da soramadım giysi önerisi. Sanırsam buna hem dalış giysisi ya da wetsuit deniyor. Nasıl bir wetsuit almalıyım? Yardımcı olur musunuz? Sadece amacım kışın üşümeden yüzmek. Mümkünse 10-15 bini geçmemesini istiyorum. Aldığıma değmeli. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba. Bir laptop almaya karar verdim. 15 bin tl bütçe ile bakmaya başladım 20 ye kadar gitti :) 2 bilgisayar arasında kaldım. Arada fiyat farkı 2500 gibi bi rakam. Aslında fazla bir rakam ama 2 pc arasında fazla fark yok gibi. Hatta ucuz olan yani TUF'un işlemcisi galiba daha iyi. Rog'un ekran kartı bir tık daha iyi galiba. Fakat kafamı karıştıran konular var. TUF serisi ısınma yapıyor ve ROG'un kasa yapısı daha iyi olduğu için daha sağlam uzun ömürlü fakat bununla birlikte Ryzen işlemciyi kötüleyenler var. O yüzden işin içinden çıkamadım. 2500 tl Rog için vermeye değer mi üstelik işlemci düşük olduğu halde anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim başka bilgisayarlarda önerebilirsiniz bu hafta içinde almayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler...
Not : Bilgisayarı işten gelince günlük 2-3 saat kadar kullanmak için alıcam. Genelde film ve oyun oynamak için. Oynamayı planladığım oyunlar Red Dead Redemption 2, Gta 5, Rust... Ağır olanları bunlar diğerleri zaten basit oyunlar.
Asus Tuf F15
Ram : 16gb
İşlemci: Intel Core i7 11800H
Ekran Kartı: Nvidia Rtx3050 4Gb
SSD: 512gb
Ekran: Full HD, 144 Hz
Link :
Asus Rog Strix G15
Ram : 16gb
İşlemci: Ryzen 7 4800H
Ekran Kartı: Nvidia Rtx3050Ti 4Gb
SSD: 512gb
Ekran: Full HD, 144 Hz
Link :
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 849 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook - Oyuncu Dizüstü Tavsiye Bölümü