ÜNİVERSİTE KAYDIM OLDU MU?
Öğrenci kartımı aldım e devletten sorguladığımda öğrenci belgem çıkıyor öğrenci numaram var okulumun bilgi sistemine giriş yapabiliyorum kullanıcı adı şifrem var. ösym aiste üniversite ve bölümüm gözüküyor. Kaydım olmuş mu? eksik bişey varsa söyler misiniz
.
TERCİHLERİM OLDU MU
TERCİHLERİMİ GÖRÜNTÜLEYİP ÇIKTI ALABİLİYORUM ARKADAŞLAR BİŞEY DAHA YAPMAMA GEREK VAR MIDIR
.
TERCİH ARALIĞIM DOĞRU MU (TIP)
ARKADASLAR 11KYIM 7K-15 BUCUK K ARASI TERCİH YAPTIM SİZCE YETERLİ Mİ DAHA AŞAĞI İNMELİ MİYİM DOĞUDA TIPLARA GİDİYO CÜNKÜ İSTEMİYOM ACIKCASI 15K YA KADAR GELİR Mİ
TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN ACIKLANIR
.
TERCİHLER HAKKINDA SORULARIM
1-) TERCİHLERİ YAPINCA OKULA ONAYLATMAK GEREKİR Mİ
2-)YERLEŞTİRME BAŞARI SIRASINA BAKIYORUZ DEĞİL Mİ
3-)OKUL TÜRÜ VE ALANA DİKKAT EDİN DİYOR KLAVUZDA BEN TABLO 4 TE BUNLAR HAKKINDA HERHANGİ BİR BİLGİ BULAMADIM NEYE BAKMALIYIM?
GEÇEN SENEYE GÖRE KONTENJANI 1 ARTMIŞ
TAM BURSLU TIP VE BURS KESİNTİSİ
Arkadaşlar ÖSYM bursu kesilebilir mi mesela ben tıp 2.sınıfta kaldım 3. 4. 5. Sınıflarda burslu devam edebilir miyim yani demek istediğim okul normalinden kaç sene uzarsa o uzayan sene sayısının miktarı kadar mı para vereceğim? 1 sene sınıfta kaldıysam 1 sene ödeyeceğim gibi
MEZUNA KALMAK VE ASKERLİK
Arkadaşlar ben 2020 mezunuyum bu sene mezuna kaldım ve 2021 sınavına girdim bu sene yerleşeceğim insallah üniversiteye kaydolmadan önce askerlik tecil etmem gerekir mi yapmazsam üniye kaydolurken sıkıntı yaratır mı yoksa okula yerleşince direk otomatik askerlik ertelenir mi 2002 doğumluyum 2022 yılının Ocak ayına kadar tecil var
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.726 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar