YENİ BİLGİSAYAR KASIYOR
Merhaba.
Daha Çarşamba günü bilgisayar aldım. O günden beri bilgisayar kasıyor. Arada sırada düzeliyor ama kapanıp açıldığında sorun tekrar baş gösteriyor. Masaüstünde, hiçbir şey açık değilken dahi kasıyor. Mouse'u hareket ettirdiğimde takılmalar oluyor. Lag gibi, drop gibi. Video izlerken kasmaktan, takılmaktan doğru düzgün video dahi izlenilmiyor. Hem Pc'deki oynatıcıda, pcde bulunan videolar hem de internet üzerinden açılan videolar dahil.
Ekran kartı sürücüleri güncel. Sürekli kaldırıp, kaldırıp yükledim ama yok. Olmuyor.
Ekran kartı; TUF-GTX1650-4GD6-GAMING
Anakart; PRIME B450M-A II
Ram; 8GB
SSD var sadece 480 GB.
İşlemci; AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 3.10 GHz
Neden kasıyor acaba? Ekran kartı mı sorunlu? Ama arada sırada düzelir gibi oluyor, bayağı saatler hem de. Yeniden başlatınca hoop gene aynı. Gerçekten çıkamadım işin içinden. Yardımcı olabilecek birileri var mı?
BU İKİ EKRAN KARTI ARASINDAKİ FARK TAM OLARAK NEDİR?
Selamlar. Bilgisayar almayı düşünüyorum. Yayın açmak ve yayında oyun oynamak için.
Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Burada bazı geliştirmeler yapacağım parçalara.
Ekran kartı konusunda kararsız kaldım.
Bu default olan ile +934 tl ekleme yapmamı gerektiren ekran kartı arasında.
Default olan benim işimi görür mü, +934 TL olan ile arasında performans olarak çok büyük bir fark var mıdır, bu ikisi arasındaki fark tam olarak nedir ve +934 TL ekleme yaparak bu ekran kartını almaya değer mi sizce?
Gerçekten pek anlamıyorum bu konulardan. Araştıra araştıra anca buraya kadar gelebildim. Bilen birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim yardım edebilecek kişiler için.
NUMARA TAŞIMA HK.
|
Video izleyememe sorunu
|
|
SIKMAYIN CANINIZI
|
BAĞLANTI SORUNU
|
MUSTAFA ZARPIN KÜFÜRÜ
|
Adnan Öztürk'ün Telegol'deki Konuşmaları!
|
FATURA GECİKMESİ
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.246
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 42.108 (Bu ay: 853)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor