[Satılık] AWP | BOOM ( Minimal Wear) Satıldı
Selamlar herkese iyi forumlar
Başlıkta yazdığı üzere elimdeki
AWP | BOOM ( Minimal Wear)
Satılıktır. Fiyat : SATILDI
Ucuza Satılık < ( ★ Bowie Bıçağı | Alazlanmış )
Detaylar için görsel ekliyorum.
@theknightelf isimli arkadaşa satılmıştır.
Kendisine teşekkürler güvenilir bir alışveriş
Satılık CS:GO Prime Hesap
Hesabın içeriğinde komple CS'nin komple seri pakedi bulunmaktadır.
Counter Strike : Global Offensive Prime Status
Counter Strike : Source
Counter Strike
Counter Strike : Condition Zero
Counter Strike : Condition Zero Deleted Scenes
Uzun zamandır girilmemiştir. En son rütbesi sanıyorum Silver seviyelerindeydi. Şuan rütbesizdir. Oynamadığım için satıyorum.
Fiyat : 75TL
SATILDI
Resimde görüldüğü üzere Kancalı Bıçak Ototronik [ Gut Knife Autotronic ] satılıktır.
Fiyat SATILDI
2. el PS4, PS5 ve Fiyatları !
Playstation 4 Pro ilk çıktığı yıl 2016'da alındı FIFA 16-17-18-19-20-21 oynandı deli gibi. Ortalama 100 kadar oyun oynayıp bitirdim.
Hiç kapatmadım diyebilirim ama yorgun değildir cihaz yani sordum yorulmamış. Öyle yorgun cihazlarla falan karıştırayım demeyin sakın aman haa çok alınır!
İçinde PSN'in beleşe verdiği oyunlarda var eh ben 2016'dan beri PSN'e para ödediğim için size de geçirmek zorundayım afedersiniz. Oyunları her ne kadar beleşe de alsam size satarken para vermişim gibi bir fiyat söylememde normal geldi bir satıcı olarak bana.
Ben ilk çıktığı zaman 2 yıl garantili olarak 1699TL'ye de almış olsam istediğim rakam şuan 8000TL. E oyun aldım, oynadım, oyunları bitirdim falan masraf ettim sonuçta yani elektrik faturası falan. Bunları bi şekilde çıkartmam lazım.
Pazarlık sünettir 7973TL yaparım. Oda 27TL kargo tutar herhalde malum korona var elden teslim etmem her ne kadar uyanık olsamda hastalık mastalık var yakalanmak istemiyom.
He bide PS5 var yurtdışından 3700TL'ye aldım sıfır kutuyu açtım bi baktım kapattım hiç kurmadım yani. Baktım şöyle bi sadece, salonumun dekoruna uymadığı için satıyorum. Ben 3700TL'ye almış olabilirim ama istediğim fiyat 11000TL. E sonuçta gittim yurtdışına bu korona morona muhabbetlerinde aldım kutusunu taşıdım e bide sonuçta TR'de stok yok satış fiyatıda belli alamıyonuz da, o yüzden bunuda size kitlemeye karar verdim. Gezmeye gitmiş olabilirim tatilimin keyfini de çıkarmış olabilirim bu da sizi alakadar etmez. Tatilde para harcadım o kadar bunu çıkartmam için size yaslamam lazım afedersiniz. Lazım olan varsa irtibata geçebilir.
Doldu !
Netflix hesabı açtım şuan aktif konumda 3 ortak arıyorum, UHD/4K olarak açıldı üyelik. PM yolu ile iletişime geçebilirsiniz.
2 Adet AK-47 Skini [UYGUN FİYAT]
|
|
İlgi Alanları: Oyunoyunoyun
JJMaster |
Herşeyin bi'şeyi var |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 183
İkinci El Bölümü Mesajları: 109
Konularının görüntülenme sayısı: 14.502 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El