Asus MW203 Bluetooth Mouse Çalışmıyor
Merhabalar,
1 yıldan fazladır severek kullandığım Asus MW203 model mouse'um çalışmıyor. Ne USB ile ne de bluetooth ile bağlantı kuramıyorum. USB'sini taktığımda bilgisayardan bağlantı sesini alıyorum ancak mouse'ta hareket yok. Aynı şekilde bluetooth'a geçtiğimde de bilgisayardan tarama yaptırdığımda mouse görünmüyor. Farklı bilgisayarlarda denedim ancak sonuç alamadım. Sorunun ne olduğunu bir türlü anlamıyorum. Bir anda mouse çalışmamayı tercih etti gibi. Bunların resetlik bir durumu da olmuyor diye biliyorum.
Bilgisi olanlar beni aydınlatabilirse çok sevinirim.
Otomatik Microsoft Word Taslağı (ÇÖZÜLDÜ)
Merhabalar.
Elimde insanların doldurması gereken bir form var. Formun boşlukları doldur şeklinde bir formatı var. Her seferinde Google Form üzerinden bilgileri alıp wordde boşlukları o bilgilerle dolduruyorum ancak bunun otomatik bir yolu olup olmadığını merak ediyorum. örneğin google formda adı soyadı kısmı doldurulduğunda worddeki isim soyisim kısmına yansısın o yazılan. tc kimlik yazdığında formdaki tc kimlik kısmına yansısın. yani ben tek tek doldurmak yerinde finalde hazır metni alayım. mümkün müdür böyle bir şey?
Merhabalar,
Aşağı yukarı 1 senedir TP Link TD-W9970 versiyon 4 model modemi kullanıyorum. Çok da memnundum, ta ki bir kaç gün önceye kadar. Hem Kabloluda hem wireless bağlantıda 35 mbit internet aldığım modem şu an Kabloluda 35 mbit verirken wirelesste hız 1 mbiti zor görüyor. İnanılmaz yavaşladı ve ara ara da kopma sorunu yaşıyorum. Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmadım, her zaman nasılsa aynı şekilde kullanıyorum ama bu wireless sorunu beni deli etti. Nasıl bir çözüm bulunacağı konusunda fikriniz var mı acaba?
LPG'ye geçişte sıkıntı!
|
Koltuk Kılıf Değişim Ücreti?
|
Hotbird tarattım, Türksat kayboldu!
|
PUBG Facebook hesabı bağlama sorunu
|
Nokia 3310 BLC-2 Bataryası
|
PS4 Slim Elektrik Geldi Gitti ve Açılmıyor.
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.452 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar