Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 219 (Bu ay: 33)
İng troy extra kart ile ing extra programına katılarak 1000 TL e-ticaret harcamasına %20 200 TL nakit iade alabilirsiniz. Hemde parça parça harcama yaparak 1000 TL tek seferde harcama gibi bir şartı yok. Detaylar resimler de..
Bakalım n11 den alışveriş yaptık nakit iade gelecek mi. Sadece mobil de n11 i hizmet sektörü olarak yazmışlar umarım gelir.
Bi market 180/40 HOPİ indirim kodu
Hopi de gördüm paylaşıldı mı bilmiyorum bi market indirim kodu veriyor. Değerlendirmek isteyen buyursun, ben kullanmayacağım için bir de kod ekliyorum.
Teklif kodu: 32E369F1
Bizce uygulamasını telefonunuza indirip Hepsiburada da geçerli 150 TL sepette 25 TL indirim kodu alabilirsiniz.
Seçili kategoriler de geçerli yazıyor ancak 10000 lerce ürün var.
Forum da aradım paylaşan göremedim belki ihtiyacı olan birinin işine yarar.
Bonus flasha özel seçili online market 30 + Migros sanal market 35 TL bonus toplamda 65 TL iyi gibi birde money indirim felan baya uygun kampanya. Ha + 150 TL üzeri market ramazan kampanyası 1 işlem gerçekleşmiş olacak 2. De 20 bonusta oradan.
Numara taşıma hakkında
Şimdi bugün Turkcell kurumsal faturalı hattımı Vodafone faturasıza taşımak için işlem yaptırdım. Tabi bayii kurumsal olduğunu bilmiyor 2 gün içinde geçiş işlemi gerçekleşir dedi. Sorum şu sorun olmadan geçiş işlemi başarı ile gerçekleşir mi? Birde benim yarın Turkcell faturam kesiliyor, geçiş işlemi 2 gün veya sonrasında olursa bana Turkcell yeni ay fatursının hepsini mi yaslar? Bayii hepsini alamaz kaç gün ise o kadarını fatura eder dedi. Tabi faturalı paket usulü tanımlandığı için kafam karıştı. Bilgi ve tecrübesi olanlar yeşillendirirse sevinirim şimdiden teşekkürler.
Ekim ayında bilmiyorum herkese geldimi ama gelen arkadaşlar hesapları kontrol etsin. 5 yoruma 50 TL alt limitsiz çekler yüklenmiş şimdi kullandım. 23 kasım son kaçırmayın...
Hepsiburada ayıplı ürün iade almıyor
|
Nexus4 gps sinyal sorunu olanlar kendi çözümüm
|
|
Meslek: Şoför
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.062
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 11.889 (Bu ay: 353)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 905 (Bu hafta: 10)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar