Veritabanından çoklu veri çekme
Elimde şöyle bir kod var
$ara=$baglanti->query("select ADI, SOYADI from uyeler where ADI='' or SOYADI='DENEME' ");//isim sütununda a harfi geçenleri çektik.
$miktar=$ara->rowCount();//verilerin hepsini saydırdık.
if($ara){//eğer veri çekildiyse
echo "veri çekildi <br />";
if($miktar>0){
foreach($ara as $al){//foreach $arada ki tüm verileri tek tek $al değişkenine aktaracak
echo $al["ADI"] ." ";//Aldığımız verilerden isim sütununu ekrana bastırdık
echo $al["SOYADI"];//Aldığımız verilerden isim sütununu ekrana bastırdık
echo "</br>";
}
bu şekilde filtreleme yaparam veri yazdırmak istiyorum ama where yanına birden fazla or ile daha fazla şey ekleyip foreach döngüsü ile yazdırmaya çalışınca kod çalışmıyor sadece 1 tane or kullanınca veriyi yazıyor . eğer sürekli or kullanamıyorsam bunun bir alternatifi varmı yada bir çözümü ?
veritabanı dışarı çıkarma sorunu
mysql de bulunan veri tabanımı dışarı çıkart diyorum ve dışarı çıkarıyorum . veritabanım toplamda 56 milyon satır falan . dışarı çıkan dosyaya bakıyorum içinde eksiklikler var tam olarak çıkartmıyor nasıl tam oalrak bütün verileri dışarı sql dosyası olarak dışarı çıkartabilirim ?
veritabanına dosya aktaramıyorum
elimde bir veritabanı var mysql için ama bu veritabanı bir klasör içinde klasörde 2 tane .frm 2 tane .myd 2 tane .myı 1 tanede .opt uzantılı dosya var benim amacım bunu localhosttaki mysql veritabanıma bunu eklemek ama ne yaptıysam olmadı . nasıl ekliyebilirim bunları veritabanıma ?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.397 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: MsSQL / MySQL