HDD veya SSD bir anda bağlantısını kopartıyor
Başlıktaki sorunum min 3-4 aydır devam ediyor. Bir SSD ve bir HDD olmak üzere iki disk kullanıyorum. Sistemim SSD ye kurulu çok nadir bazı oyunları buraya kurarım genel olarak tüm oyunlarım HDD ye kuruludur. HDD kurulu olan oyunları oynarken bir anda kasmalar meydana geliyor ve bir süre sonra oyun donuyor kendine gelmesini beklerken bir anda disk hatası alıyorum ve hataya baktığımda HDD bağlantısını koparmış oluyor. Bunu düzeltmek için bios menüsüne girip oradan ayarları sıfırlayıp hiçbir ayarı değiştirmeden tekrardan restart atıyorum bunu yaptıktan sonra HDD tekrar gözüküyor ama sorun yine oyuna girdiğimde devam ediyor. Bu olay bir süre tekrar ettikten sonra artık yanıyor mu bilmiyorum ama dıt dıt diye bir ses çıkarıyor ve tekrardan bağlanmıyor. Bu şekilde bir HDD ve bir SSD harcadım. Şuan kullandığım SSD ve HDD 1-2 ay önce alınmıştı fakat bu sorunu sabah yine yaşadım (HDD de gerçekleşti bu olay) ve bağlantı tamamen koptu tekrar bağlayamıyorum. Hiçbir çözüm bulamadım ve neyden kaynaklandığını da bir türlü çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim.
NOT: Bu nedenden dolayı bazen sistemim komple çöküyor ve yeniden format atmak zorunda kalıyorum.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 154 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware