Onbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 60 (Bu ay: 0)
356150 gün 29 dk. kaldı
Bir Standupçı 80 Lira İstiyor??
Bugün öylesine Ankara'da biletix'ten etkinlik biletlerine baktım. Fiyatlar el yakıyor zaten. Ben de dedim ki standupçı, çok da popüler olmayan adamlar vardır zaten bir bakayım.
Bir baktım, bir standupçı 80 lira istiyor! Dakikasına 1.5 liradan fazla veriyorsun lan! Şaka gibi olm!
Yahu ardında olan teknikçi elemanlar var diyelim (ki yok), mekanın parası da var diyelim, olm 80 lira ne lan!
Yahu bu adamlar üstelik sadece bağlı bulundukları sanatla yaşamak zorunda olan insanlar değiller. İkinci bir işleri de var kendilerini geçindirmek için. Olması gereken budur zaten.
Ama 80 lira ne olm!!! Bu adamlar/sanatçılar biz niye popüler değiliz diye ağlamıyorlar mı? Şovlarımıza, konserlerimize kimse gelmiyor diye, çok az izleyici/dinleyicimiz var diye ağlamıyorlar mı? E neden fiyatları bu kadar yüksek tutuyorlar ki? Bu insanlara hakkımı helal etmiyorum gerçekten. Bu ülkeyi sadece paragöz yöneticiler değil, paragöz sanatçılar da batırıyor. Hatta asıl ülkenin yozlaşmasına sebep olan onlar.
Standupçı burayı okuyorsan topsun olm top!
Bunun dışında etkinlik başlamadan hemen önce etkinliğe çaktırmadan girebilir miyim diye merak içerisindeyim. Ne dersiniz?
Kulaküstü kulaklık tavsiyesi
|
KAZANANLAR, MUTLU OLMALISINIZ.
|
Tübitak 2205 temel Bilimler bursu hak.
|
|
Fem Yayınlarının Durumu
|
12. Sınıf Matematik SB önerisi
|
Ortalama öğrencilerin derece yapabilme olasılığı
|
YGS ye Nerdeyse Hiç Başlamadım
|
Fem, Güvender vs yayınlar hakkında
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 117
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.467 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 80 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar