Red Dead Redemption 2 Aşırı Kasıyor
Arkadaşlar merhaba. Oyunu crackli indirdim. Oyun açıldı tam oh derken ayarlara girip tam ekran yaptım. Ardından oyun kaplumbağa gibi oldu. O kadar ağır ve yavaş ki. Bilgisayar kaldırmıyor diyeceğim ama gta 5'i gayet iyi çalıştırıyordu bu laptop. Ayrıca sistemi daha kötü olup oynayanlar da varmış. Lütfen bir çözüm bulursanız çok sevinirim.
SİSTEM:
Mi 10t pro cihazının sıkıntısı
Merhabalar. Xiaomi mi 10 t pro cihazım var. İki buçuk yıl önce tr garantili olarak sıfır aldım. Cihazıma birkaç ay önce 14 güncellemesi gelmişti gece kendi kendine güncelledi sabah da şarjı olmadığı için kapanmıştı. Elektrik olmadığı için şarj edememiştim. En son şarj ettiğim halde açılmıyordu telefon miu recovery ekranında kalıyordu. Yazılım attırmaya çalışmıştım mi kilidi olmuştu. Sonrasında servise yollamıştım açıp göndermişlerdi sıkıntı yoktu. (bu sıralar cihazın garantisi bitti.) sonrasında bir ara yine şarj edemedim kapanmıştı açılmıyordu aynı şekilde bi yazılım ile çözüldü. Sonra telefon cebimdeyken elim kilit tuşuna basılı kalmış olacak ki yine kapandı ve açılmadı. Bu sefer yazılım vs herhangi bir şeyle çözülemedi götürdüğüm tamirciler sorunun donanımsal olduğunu söylediler işlemci gitmiş. 1500 TL ye halledilebilirmiş. Teknik servise gönderirsem onlar ne kadar ister bilmiyorum bir de beklemesi cabası. Çoğu tamirci ve xiaomi müşteri hizmetleri bile ilk defa böyle bir şey gördüklerini söylediler. Sizce ne yapmalıyım?
Renault fluence 2012 mi 2011 mi?
Arkadaşlar merhaba. Renault fluence alacağım. Bu iki araç arasında kararsız kaldım. Kullanan veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
2011 renault fluence dinamik paket 6 ileri 1.5 dizel 105 Hp 175 binde. Sağ ön çamurluk sağ arka çamurluk boyalı bagaj kapağı değişmiş. Hasar kaydı 5500.
Fiyat: 104500
Renault fluence 2012 Touch 1.5 dizel 90 Hp 170 binde. Sol arka kapı sol arka çamurluk boyalı bagaj ın arka iç uç kısmı ile plaka arası lokal boyalı onun dışında hata boya değişen yok. Hasar kaydı 4600.
Fiyat :108500
İkinci el s4 mü sıfır j5 mi ?
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 534 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar