Bu bilgisayar kaçlık fan destekler,
THERMALTAKE COMMANDER G33 TG 750W 80PLUS 2x200mm ARGB FANLI MidT GAMING KASA bu bilgisayar özelliklerin 360 mm sıvı soğutucu boyutu destekler diyor ama ben tozluğu ölçüyorum 31 cm geliyor yaklaşık sıvı soğutucu alacağım kaçlık alacağım bilmiyorum yardım eder misiniz. Bir de ne önerirsiniz. inceleme diye genelde hep sponsorlu ürünler inceliyoruz gibi geliyor bana. Size daha çok güveniyorum canlarım benim:)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Volanttan Gelen Ses
Merhaba;
2005 Renoult Laguna istop edince alt taraftan titremeyle tıngırtı sesi geliyor. Çalıştırınca ya da giderken ses yok. Usta işçilik + volant 10.000,00 TL geçer dedi. Tamiri olmaz mı acaba ya da başka bir yolu yok mu bilen varsa yardımcı olabilir mi. Şimdiden teşekkürler.
Monitörüm Kötü Gösteriyor.
Merhaba Samsung monitörümün çözünürlüğü 1080p, ekran kartım RX550 olmasına rağmen görüntüm nasıl anlatayım berrak değil. Oysa ki dairemde ki ekran çözünürlüğü çok daha düşük bilgisayarım bile daha berrak. Ekran kartımın driverları güncel. Yapmam gereken bir ayar var mı acaba yoksa montiörden mi kaynaklı sıkıntı. Teşekkürler
İki Ethernet Kartı
|
Saat Mekanizması Nasıl Anlaşılır
|
Sony Xperia Z2 Güç düğmesi kamera açıyor Yardım lütfen
|
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.435 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware