Arkadaşlar herkese merhaba. Ben 196 boyunda ve yaklaşık 160-170 kg biriyim. Şu an babamın Fiat Doblo Combi 1.6 Multijet Premio 2011 model bir aracı var ve ancak bu genişlikte bir aracın şoför koltuğuna oturabiliyorum. Babam aracı her yıl muayene gerektirmeyecek ticari olmayan bir araçla yenilemeyi düşünüyor. 700-800 bin aralığında benim sürmekte zorlanmayacağım bir araç öneriniz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum herkese.
2022-2023 Ehliyet Harç Ücretleri
Herkese merhaba. Benim sorum şu olacak. Bugün sürücü kursuna kaydımı gerçekleştirdim. Ancak hiç kimse fiyatlar hakkında net bir şey söylemiyor. 5500 TL+vergi zamları dendi bana. Ancak ben Aralık ayı da olsa 2022'de kursa kaydolduğum için ödemelerimi 2022 ücreti üzerinden yapmam gerekmez mi? Ayrıca ehliyet harç ücretleri 1116 liradan 2489 liraya çıkıyormuş. Ben harç ücretini zam gelmeden ödesem aradaki farkı ödemek zorunda kalır mıyım acaba? Bir nebze daha az ödemiş olurum çünkü. Ayrıca ehliyeti tek seferde aldığımızı düşünecek olursak bana toplam maliyeti yaklaşık kaç olur? Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 739 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası