Format atarken disk yapılandırma.
Şimdi ben yarın bilgisayarıma SSD alacağım. Ssd dışında bazı sistem parçalarını da yeniliyorum. İşlemci, anakart vb. Dolayısıyla sisteme bir format da atmak istiyorum ancak format atarken net anlamadığım bir nokta var. Şimdi ben HDD'yi iki bölüme ayırmıştım C ve D olarak. Kapasitesi de 1TB. D'ye kaybetmek istemediğim dosyaları attım ve C'yi sıfırlayıp temiz format atmak istiyorum. Ancak Windows'u da SSD'ye kurmam lazım. Bu durumda C'yi silip SSD'ye Windows'u kurarsam D'de hali hazırda 500GB. Artan 500GB'yi nasıl yapılandıracağım. Umarım derdimi anlatabildim :D
Ekran kartı eski ama işlemci yeni.
Öncelikle merhabalar, iyi forumlar. Ben 2014 yılında satın aldığım GTX 770 ekran kartını sistemimde kullanmaktayım. Ekran kartının çok sorun yarattığını düşünmüyorum ancak işlemci ve ram biraz yetersiz kalmaya başladı. Dolayısıyla yeni bir işlemci almayı düşünüyorum ancak ekran kartının eski olması herhangi bir sorun yaratır mı sorum bu. Çünkü eğer yaratacaksa ssd almak yerine üstüne biraz daha para ekleyip ekran kartı almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyor olacağım. Almayı düşündüğüm parçaları da resim olarak ekliyorum.

Ekran kartı eski ama işlemci yeni.
Öncelikle merhabalar, iyi forumlar. Ben 2014 yılında satın aldığım GTX 770 ekran kartını sistemimde kullanmaktayım. Ekran kartının çok sorun yarattığını düşünmüyorum ancak işlemci ve ram biraz yetersiz kalmaya başladı. Dolayısıyla yeni bir işlemci almayı düşünüyorum ancak ekran kartının eski olması herhangi bir sorun yaratır mı? Sorum bu. Çünkü eğer yaratacaksa ssd almak yerine üstüne biraz daha para ekleyip ekran kartı almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyor olacağım. Almayı düşündüğüm parçaları da resim olarak ekliyorum.
100tl bütçeli oyun önerisi
|
İlgi Alanları: Futbol, basketbol, bilgisayar bileşenleri ve video oyunları

Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 805 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun