yazılım için monitör tavsiyesi
şu an 2 adet 24" 1 adet 17" monitör kullanıyorum ancak pencereler arası geçişler, monitörlerin eski olması ve kodların ekrana sığmaması gibi problemler yüzünden 27" ve üstü en az 2k bir monitöre geçmek istiyorum. Ips panellerin daha iyi olabileceğini düşünüyorum ama emin değilim. kullandiğim monitörlerin biri ips diğeri va panel fullhd ama pek fark hissedemedim. nadiren fps oyun oynarım ama bu yönde beklentim yok. monitör mesafem max 80 cm bu yüzden 32" nasıl olur yada en alttaki tn panel olması bir eksiklik hissettirir mi? bütçem 5000 civarı çok fazla veremiyorum. tavsiyeler için teşekkürler şimdiden
windows 10 destekli en ucuz ekran kartı önerisi
hd 3450 ekran kartım windows 10 uyumlu olmadığı için (alternatif sürücüleri denedim) değiştirmek istiyorum ancak yeniler çok pahalı. bir vga birde hdmi çıkışlı (çift monitör için) sadece internet için ikinci el ne alabilirim? 300 tl altı bir öneriniz olur mu?
ucuz klavyelerde oyunlarda problem olan 3 tuşa aynı anda basamama problemi var. aldığım klavyeyi geri göndermek zorunda kaldım. bir kaç yorumda da rastladım bu tarz şikayetlere
bana ucuz bir yedek klavye lazım. mümkünse 70 80 tl civarı. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
oyun ve internet icin monitör
|
ucuz 2. el ekran kartı tavsiyesi
|
amd x4-860k tavsiye etmeyin
|
amd x4-860k aşırı ısınıyor
|
as ssd benchmark ve atto farkı
amd x4-860 için fan tavsiyesi
|
1000 tl lik oyun sistemi nasıl? hdd hariç
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 858
İkinci El Bölümü Mesajları: 77
Konularının görüntülenme sayısı: 11.843 (Bu ay: 176)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 109 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar