İstanbul İzmir yeni yol maliyet?
İstanbul Kadıköyden arabayla İzmire otoyolda gitmek istesem yeni yollar ve köprüler dahil ne kadar ödemem gerekiyor acaba bilen var mı?
Tyol İndirim Kuponu Silinme
Tyol birkaç hesabımdaki bütün aktif kuponları silmiş. Saatvesaatten 500/100 750/100 kuponlarımın daha süresi varken onlar bile gitmiş. Hesaplar tertemiz. Sizde de öyle mi?
Beylikdüzü avcılar meyhane önerisi
Arkadaşlar merhaba. Beylikdüzü ve avcılar civarı kız arkadaşla gitmelik meyhane önerisi yapabilir misiniz?
Kopan Hacılar Videosunu Arıyorum (Tekno Müzik Bulmak İçin)
Arkadaşlar yeşil giymiş hacıların çember halinde zikir çekerken arkasına tekno müzik koyulmuş olan videosunu arıyorum. Tekno hacı, kopan hacılar falan yazdıysan da tam tarif ettiğim videoyu bulamadım. Yeşil giyen hacıların ve arkasına tekno müzik koyulmuş videolarını paylaşırsanız çok sevinirim.
Şu videodaki müziğe benzer ama içinde dancing dıttı dıtırrıtı dancing dıt dıttıtrıdı diye sözleri geçen müziği bulmak istiyorum aslında.
Telefonda Açık Olan Twitter Şifresi Bulma
Twitter şifresini unuttum mail ya da telefon numarası ekleyemiyorum. Hali hazırda telefonda açık twitterın şifresini bulabilmem mümkün mü acaba?
Merhabalar. Huawei p10 lite telefonuma yeni batarya taktırmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir teknik servis var mıdır? İstanbul Anadolu yakası ya da Beşiktaş, Şişli taraflarında olursa sevinirim.
Ford Ekspertiz
Arkadaşlar merhaba. Ford fiesta Van tarzı bir araç bakıyorum. Yarın gidip göreceğim nasip olursa. Ancak aracı fordun kendi ekspertizine mi yoksa otorapor gibi bir ekspere mi götürsem kararsız kaldım. Ford marka aracı Ford bayisinde ekspere sokmak mantıklı geliyor bana ama çok bildiğim ve anladığım işler değil.
Benim fake hesap açıp kasma imkanım yok. Şöyle makyaj ya da ne bilim bir kızın takibini kabul edecek insta hesabı olan birisi varsa yardımcı olsa çok sevinirim.
GİTTİGİDİYOR KAZANANLAR KULÜBÜ İNDİRİM SORGULAMA
|
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.038
İkinci El Bölümü Mesajları: 88
Konularının görüntülenme sayısı: 204.207 (Bu ay: 3.953)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 419 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic