Asus vivobook E402na laptop var şarj cihazının kablosu bir kaç yerden ezilmiş ve sürekli "takılı" / "takın" diyor şarj olurken. Trendyol'da tip C'den dizüstü bilgisayar şarj cihazı dönüştürücüleri ve şarj aleti tamir kabloları vardı ama hiçbiri bu 4.01.3 şarj cihazıyla tam olarak aynı değil. Bulabildiğim en yakın şarj aleti 4.01.35, yani bu 4.0.1.35 şarj aleti girişinin bu laptoptaki 4.0.13 şarj girişine uyar mı alsam? Type c dönüştürücü fiyatı 80 lira civarı uyarsa çok iyi olcak ucuza gelcek ve 45 watt telefon şarj aletiyle şarj edebilcem.
Sonunda ocak 2023te çıkan bi güncelleme buldum bu modem için. Yükledim çalıştı. İndirdiğim linkide paylaşıyorum ama bütün güncellemeleri içeriyor 419 mb. Hepsini indirmek istemiyorsanız benim kurduğum en son sürüm olanı paylaşıyorum. Versiyon H_300s_v1.2.01.06 kurdum çalıştı hemen tekrar kurulum gerekmedi.
https://www.mediafire.com/file/i2icc2pwqk332qj/Gr_ISP_Router_Firmware-main.zip/file
Western digital black model hdd aldım sağlık yüzde yüzdü ama yüzde 91e düştü. 100gb dosya aktarınca yüzde 98e düştü sonra 96 oldu. Sonrada bad sector taraması yaptım hdd tune ile yüzde 0.1 oranında bad sector buldu 4-5 sector. Hdd sentinel uygulaması 1 bad sector 7 zayıf sector bulundu dedi ama performans yüzde 100. Buna 350 lira verdim kargo dahil iade etmeli miyim?
Keenetic Dsl modem arızası
Keenetic Dsl modemim yılıdırımdan bozuldu. Teknik servis garanti dışı ve tamiri mümkün değil dedi ve %30kupon verelim hepsiburada üzerinden kutusu açık modem satalım dedi. Ama bence yeni modem satmak için yalan atmış olabilir diye düşündüm. Sizce bu modemin tamiri mümkün mü? Bilen biri cevaplarsa çok teşekkür ederim şimdiden.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 506 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu