14 yıl önce başladığım müzik hayatıma 2024 yılı itibariyle yeni bir sayfa açarak ilk single parçamı Şubat ayında yayınladım. "Ne Manâ Kaldı" parçasının sözleri ve proje düzenlemesi tarafıma aittir.
https://open.spotify.com/intl-tr/track/5Pp4l0zCFSJYIld8Ux9WRk?si=2f6e840875f14397
Söz / Düzenleme: Bugateg Ayas
Müzik / Vokal: Arzu Ilgaz
Şarkı Sözleri / Lyrics:
Verdiğin huzur hiç bitmez sandım,
Ela gözlerinin rengine kandım.
Sevdanla saran ateşte yandım,
Çırpındım durdum da duymadın.
Ne manâ kaldı,
Yüreğim yandı.
İstedim ki sev beni,
Sar yaralı kalbimi.
Baharım ol dünyamda,
Mutluluk sarsın bedenimi.
♫
Gördüğüm rûya bitmez sandım,
Güzelim bakışına kandım.
Sevdanın sardığı ateşle,
Eridim, kül oldum, yandım.
Ne manâ kaldı,
Yüreğim yandı.
İstedim ki sev beni,
Sar yaralı kalbimi.
Baharım ol dünyamda,
İstedim ki sev beni,
Sar yaralı kalbimi.
Baharım ol dünyamda,
Müjdemi isterim. Xbox ile çalışmayan Gamepadimi çalıştırmayı başardım. Bu sırf benim için değil, sizin için de çok faydalı olacaktır diyerek sizinle paylaşmak istedim.
Uyumsuz joysticklerin Xbox'da nasıl çalışacağını tane tane anlattım. Yöntemi bizzat keşfettim ve test ettim. Daha öncesinde internette çok araştırma yaptım fakat hiçbir sonuç bulamadım. Yöntemi burada yazardım fakat yazıldığında çok uzun ve karmaşık geldiği için videolu anlatımın daha basit ve herkes tarafından yapılabilir olduğunu düşünüyorum.
Videoda değindiğim gerekli bazı şeyleri burada belirteyim;
1- Android 5 veya üstü sürümde telefon.
2- Panda Gamepad Pro ve xbStream Controller uygulamaları (Panda Gamepad Pro uygulaması ücretli fakat ben ücretsiz kullanıyorum. Ayrıca xbStream Controller uygulamasının da reklamsız versiyonunu kullanın derim).
3- Kablolu gamepadler için Micro USB OTG dönüştürücü veya Type-C OTG dönüştürücü (linkler reklam değildir, sadece örnektir).
Oyunlarınızın keyfine bakın. Allah'a emanet olun...
Selamun Akeyküm.
Elimde Philips kablolu joystick ve AliExpress'den aldığım Wireless/Bluetooth özellikli gamepad var. Bu iki gamepad'i de telefonuma bağlayabiliyorum fakat bu gamepadlerin Xbox gamepadi olarak görünmesini istiyorum. Bunu yapabilir miyiz? Bunun için bir uygulama vs. var mı?
|
Araba ve motosiklet duvar kağıdı sevenler için arşivlediğim 30 adet yüksek çözünürlüklü fotoğrafı paylaşmak istedim. Yakın zamanda teknoloji, oyun, aşk, hayvanlar, anime, eğlence gibi kategorilerden de duvar kağıdı arşivi paylaşacağım.
Arşiv indirme linki: https://sharemods.com/k7k7kidzzyxs/HQ_Duvar_Kagitlari_Mod_ul.zip.html
ACİL SATILIK..! Svy 5 CS:GO
Meslek: Makale Yazarı
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.108 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun