Ryzen 5 5600G'mi yoksa Ryzen 5 5600X'mi?
Herkese merhaba, işlemcimi yenilemek istiyorum. Şuan ki işlemcim Ryzen 5 3600. Sizce 5600g mi almalıyım yoksa 5600x mi? Veya başka hangi işlemciler uygun olabilir? Ve bendeki anakart bu işlemcilere uygun mudur? Şimdiden teşekkürler. Sistemim şu şekil:
Anakart: B450M S2H
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor (12 CPUs), ~3.6GHz
Ram: 16
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 12GB 192Bit
PSU: MSI Psu Mag A650bn 650w Power Supply A650BN
Help Will Come Tomorrow Türkçe Yama %100
Merhaba arkadaşlar. 5 aydır çevirdiğim yamayı bitirmiş durumdayım. Çok uzun sürdü farkındayım, yamayı bekleyen arkadaşlar vardı, özellikle o arkadaşlar beklettiğim için kusura bakmasınlar. Sonuç olarak yama karşınızda, bugün askere gidiyorum aynı zamanda, o yüzden yamayı yeterince test edemedim. İnşallah yama fazla sırıtmaz. Yamada sıkıntılar gören arkadaşlar yazsınlar, artık 6 ay sonra cevaplarım :) Bu arada oyunun fontunu biraz bozduğu için türkçe karakterler genelde kullanmamaya çalıştım. Bazı yerlerde kullandım. Dediğim gibi, yamada anlaşılmayan, sıkıntılı yerler görenler yazabilir, daha sonra güncellerim. İyi oyunlar.
ÖNEMLİ NOT!
YAMA SADECE V1.1.2'DE ÇALIŞIYOR
Yama Linki(Link Yenilendi):
Güncelleme:
-Bazı diyaloglar düzeltildi
Oyunun Konusu: Ekim Devrimi'nin ardından, Sibirya'nın yaşanmaz vahşi doğasında, bir grup yolcu Trans-Sibirya demiryolu treninin esrarengiz felaketinden kurtulur. Kurtarma gelene kadar sert buzla kaplı
bir iklime dayanmak zorundalar. Pek çok tehlikeyle, kendi zayıflıklarıyla ve hepsinden önemlisi kendi önyargılarıyla karşı karşıyalar. (Steam açıklamasında yazan)
Help Will Come Tomorrow Türkçe Yama (%25)
Merhaba arkadaşlar. Bir Strateji/Hayatta Kalma oyunu olan Help Will Come Tomorrow'u çeviriyorum. Oyunu çevirmeye henüz yeni başladım. 1 aya yakın bir sürede bitirmeyi düşünüyorum. Zengin hikayeli ve zaman zaman çizgi roman havası veren bir oyun.
Oyunun Konusu: Ekim Devrimi'nin ardından, Sibirya'nın yaşanmaz vahşi doğasında, bir grup yolcu Trans-Sibirya demiryolu treninin esrarengiz felaketinden kurtulur. Kurtarma gelene kadar sert buzla kaplı bir iklime dayanmak zorundalar. Pek çok tehlikeyle, kendi zayıflıklarıyla ve hepsinden önemlisi kendi önyargılarıyla karşı karşıyalar. (Steam açıklamasında yazan)
For the People Türkçe Yama %100
Can sıkıntısından başlayıp, 1 aydır uğraştığım yamayı sonunda bitirdim. Çeviride ufak tefek sıkıntılar olabilir. Oyunun dili bazı yerlerde zorladı. Ama genel olarak anlaşılır bir çeviri olduğunu düşünüyorum. Bir iki yerde yazılar üst üste bindi, düzeltemedim ama yinede okunabiliyor, bir sıkıntı yok.
Oyunun Konusu: For the People, oyuncuları, komünist bir fabrika kasabasının geleceğini şekillendirmekle görevlendirilmiş idealist genç bir devlet görevlisinin yerine koyuyor. Politik bir yönetim simülasyonu ile görsel bir romanın bir karışımı. Parti halkı geçindirecek mi, yoksa halk sadece sistemin bir parçası mı? (Steam açıklamasında yazan)
Yama Linki:
Oyunun steam linki: https://store.steampowered.com/app/1146600/For_the_People/
ÖNEMLİ NOT: Yama, oyunun 1.0.1 versiyonunda çalışıyor.
For The People Türkçe Yama Çalışması (%70)
Neredeyse 1 aydır uğraştığım bir yama. Yaklaşık %70'lik kısmı bitmiş vaziyette. Oyunda bir devlet yöneticisini oynuyoruz. Kendi alacağımız kararlarla devletin seyrini değiştiriyoruz. Oyun genel olarak yazıya dayalı bir oyun. Papers, Please tadında bir oyun. Yama bitince görüşmek üzere.
Serena Türkçe Yama
5-6 yıl önce yaptığım bir yama. Kural dışı konu olduğu için 10 ay önce silinmiş. Yıllar sonra tekrardan atıyorum. Linkin hala çalışıyor olmasına şaşırdım gerçekten.
LİNK: http://www.mediafire.com/file/yv9aby9q2b1t0bd/Serena_T%25C3%25BCrk%25C3%25A7e_Yama.rar/file
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.570 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun