Monitörüm yok, böyle birşey mümkünmü?
|
Telefona tema atmak (?)
Telefonum tema veya kişiselleştirme açısından çok fakir, kendi galerisi bile yok. seçenekler çok az telefon çirkin ve standart duruyor sistem olarak. Android 10'un son sürümü yüklü ama markanın kendi seçtiği sürüm herhalde(telefonum Trident marka). Launcher yüklüyorum, full reklam. reklamsızını buluyorum hayvan gibi pil yiyor. Düşündümde bilgisayardan kaliteli bi şekilde tema atma veya android 10'un daha gelişmiş bir sürümüne güncelleme gibi bi durumumuz varmı?
Telefonumu kişiselleştiremiyorum.
Arkadaşlar geçtiğimiz aylarda "Trident" marka, Modeli "A24" olan bir telefon aldım. İnternette markanın bu nesil telefonları hakkında o kadar bilgi yoktu (eskiden antenli telefon yapıyorlarmış, maç filan izliyebiliyormuşsunuz) ama fiyatları ve özellikleri o kadarda kötü görünmüyordu, Telefonu bir aydır kullanıyorum ve gayet memnunum ama memnun olmadığım bir tarafı varki teması çok kötü, nasıl anlatabilirim bilmiyorum seçenek yok telefonu kişiselleştirmek için, Android 10 kullanıyor ve ben istediğim gibi telefonu kişiselleştiremiyorum, duvar kağıdı haricinde bir dizayn değişikliği olmuyor gibi. önerebileceğiniz tema programı veya bunu çeşitlendirebilecek bir yöntem biliyormusunuz? Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Kasamı nasıl sessizleştirebilirim?
Arkadaşlar amd r580 ekran kartına sahibim, internetim yavaş olduğu için oyun indirirken eski bilgisayarımda gece indirmeye bırakıyordum sabah iniyordu, ve o laptoptu çok ses çıkarmıyordu. şimdi aldığım kasanın sesi çok ağır geliyor akşam açık kaldığında, herhangi bir menüden yada bir şekide kasayı dahada sessiz yapma gibi bir şansım varmı? temizleme konusu aklıma geldi ve kasanın içi pırıl pırıl, birşeyinde zorlanması gerekmiyor çalışırken çünkü 16gb ram'im var. cevaplarınızı bekliyorum
Garip fan sorunu
Konu'nun açılması gereken yer burası mı tam emin değilim, yanlışsa düzeltirim eğer öyleyse.
Laptop kullanıyorum ve son zamanlarda hiçte memnun değilim performansından, şimdide bi garip fan yada soğutma sorunu çıktı, aniden fan duruyor ses kesiliyor, ardından tekrar çalışıyor, sonra tekrar kesiliyor, tekrar çalışmaya başlıyor. normalde sessiz çalışan fan bu olay olduğunda bağırarak soğutuyor resmen, sonra masaüstünde aniden bağırmaya başlıyor, çat yine ses tamamen kesiliyor. korkmaya başladım acaba virüs girdi ve benimi trollüyor diye.
ilk başlarda pek kafama takmıyordum ama artık canımı sıkmaya başladı. böyle birşey yaşamış olan varsa, yada çözümünü bilen varsa söylerse sevinirim. şimdiden cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.552 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Android Telefonlar