Twitterda anonim dava açabilir mi?
Şahıs hesabı olmayan anonim bir kişi kendisine küfür edildiği takdirde dava açabilir mi ? Savcılık bu dosyayla ilgilenir mi acaba?
Hangi PSU
https://www.bizdehesapli.com/fsp-hydro-k-500w-aktif-pfc-80-bronze-power-supply-urun-9PA500AV01
https://www.incehesap.com/zalman-zm500-lxii-500w-power-supply-fiyati-45895//
1050 ti, 10100f işlemcim var. ilk gösterdiğim psu sanırım daha iyi farkındayım ama bütçem de kısıtlı altta attığım zalman psuyu alsam bir şey olur mu ? nasıl psu
1050 TI Alınır mı
İkinci el ekran kartı almaya çok çekiniyorum açıkçası. 1050 ti sıfır 1200 tl. bu parayı vermeli miyim ? bütçemi 1700 1800lere çıkaramıyorum malesef.. rx560 buldum bir de sıfır 900 liraya napacağımı bilemiyorum.
gtx 750ti mı rx560 mı
uygun bütçeli pc toplamaya çalışıyorum da .
sizce hanigisini tercih etmeliyim ? rx560 mı 75 ti mı
En uygun fiyata en iyi sistem
Merahaba arkadaşlar. Bütçem kısıtlı ama bi sınır veremiyorum ama 3500ü geçsin istemem. Oyunları düşük ayarlarda açacak bir sistem toplamak istiyorum. En uygun fiyatla oluşturabilecek en performanslı sistem önerilerine açığım. Ryzen 3 3200g ile sistem kuracaktım aslında fakat stoklarda hiçbir yerde bulamıyorum.
Tekrarsız random sayı
Merhabalar. Swing arayüzde çalışıyorum. Bir butona bastığımızda rastgele sayı üretmek isityorum ama bu sayılar tekrar etmemeli. Önreğin 1 gelmişse artık o 1 hiç gelmemeli. Bu algoritmayı nasıl kurarım? Tekrarsız random sayı üretemedim bir türlü böyle.
Java Ödev Ücret Karşılığı
Merhaba javada basit bir kart oyunu tasarlamam lazım. Bunu ücret karşılığında yapacak var mıdır? Özelden detayları söylerim
Minimum Çevreleyen Çember Problemi takıldığım nokta
Merhaba arkadaşlar. Proje ödevim kullanıcıdan N tane nokta alıyoruz. Ve bu noktaları kapsayan minimum çemberi çizdirmem gerekiyor. Minimum olması gerekiyor çemberin.
Bir örnek buldum doğru çalışıyor fakat bazı kısımlarını anlayamıyorum bu yüzden açıklayamıyorum. Attığım görselde mavi ok işaretleriyle gösterdiğim alanları açıklayabilir misiniz bana? P mesela neden 0.1'e eşitlendi? Teşekkür ederim
C ve graphics.h kullanarak minimum çember çizmek
Herkese merhaba arkadaşlar. Proje ödevim var ve günlerdir kitlendim kaldım. Kullanıcıdan alınan noktaları kapsayan bir minimum çember çizilmesi isteniyor. C proglamlama kullanılacak ve graphics.h. Çemberin algoritamasını matematiğini nasıl kurabilirim hiç fikri olan var mı acaba?
Bilgisayar Mühendisliği bilgisayar tavsiye
Selamlar arkadaşlar. Ben bilgisayar mühendisliği okuyacağım. i3-4005u 4gb ram ekran kartsız bir laptopum var hp. Bu laptop biraz yavaş çalışıyor. Acaba ben buna ssd ve ram takviyesi yapsam ve yanına güzel bir masaüstü pc mi toplasam. ya da o laptoptan hayır gelmez yeni güzel bi laptop mu al dersiniz? ssd ve ram takviyesi çok fark ettirir mi yani? yardımcı olursanız sevinirim
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 161
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 7.753 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar