Trendyol - Faturasiz urun
Merhabalar, kasim indirimlerinde sennheiser kulaklik aldim trendyol uzerinden. 2 ay sonra kulaklikda sorun cikti ve servise vermem gerekti. Faturama ulasmak istedigimde, sistemde faturam yerine kulakligin resmi yuklenmisti. Defalarca trenyol destekle konustum, hic bir sey yapamayacaklarini ve yetklirinin olmadiklarini soyluyorlar. Saticiya mesaj atiyorum cevap vermiyor. Sonradan baktim ki trendyoldaki saticilar bunu baya yaygin yapiyorlar vergiden kacmak icin ve trendyol hicbirsey yapmiyor.
Elimde bozuk urun var ve faturasiz oldugundan servisede veremiyorum. Sizce nasil bir yol izlemek gerekir, tuketici hakem heyetinde faturayla ilgili bir secenek goremedim. Nereye sikayet etmeliyim? Tecrubesi olanlar akil verebilirse cok sevinirim.
Trendyoldan uzak durun, pazarda bile karsinizda muhattep buluyorsunuz ama trendyolda yok. Gercekten rezil bir sirket. 100-200tl fazla verinde amazondan/hepsiburadadan urun alin.
Iphone 7 IOS 15 ve Isınma problemi
Merhabalar, elimde ilk çıktığında aldığım Iphone 7 var. 2 yıl önce diji marka batarya ile değiştirdim. Yazılım olarak IOS 15.5 kurulu.
Telefonun yaz başından beri normal kullanımda gereğinden fazla ısındığını fark ettim. Hatta bazen kullanmıyorken bile ısındığını gördüm. Araçta carplay üzerinden navigasyon açtığımda sıcaklıktan telefon kitlenecek kadar ısınıyor (Güneş ışığında bırakmıyorum). Buna benzer durumla karşılaşanlar varmı? Apple'ın yeni eskitme stratejisimidir bu?
Not: Airpods 3 sahibi olduğumdan IOS 15 altına downgrade yapamıyorum.
Yeni polo aracım var, 5 cama film yaptırmayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ve llumer markanın kaliteli denmesi ve 10 yıl garanti vermesi sonucu biraz pahalıda olsa tercih etmeme sebep oldu. Bu cam fimini satan yetkili bayi ile görüştüm ve film takılırken cam fitillerinin söküldüğü söylendi. Cam fitilini sökmek çok hoşuma gitmediğinden autoclub ve autoking e de danışdım ve aynı işlemin onlardada yapıldığını öğrendim. Cam fitilini sökme standart bir işlemmi ? Cam fitilini söküm sonucu fiziksel hasar verirmi araca veya trim sesi oluştururmu ?
İstanbul bostancı'da oturuyorum. Buralarda güzel güvenilir cam filmi yapan mekan önerilerine açığım.
Edit 23/06/22: Son durum olarak, 3M harici bilindik markaların yorumlarda kutuplaşma var, 3M de böyle bir durum gözlemlemedim. Bu sebepten 3M'de (Obsidian veya color shade modeli) karar kıldım.
Vadeli hesap hakkında
|
Cooler Master hyper 412 yardım
|
Corsair Carbide 100r Cpu blok kapasitesi
|
CM Hyper 212x VS ZALMAN cnps14x
|
Ekran kartındaki ses
|
Fanı güç kaynağına bağlama
|
Corsair utility engine ve profil kaydı
|
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 587
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 12.392 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 246 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware