Hattımdan aranarak şantaj yapılmış
Bugün polis babamı ifadeye çagırdı. Gitti. bir arkadaşlık sitesinde adamın birinin uygunsuz görüntülerini çekip şantaj yapıp para almışlar. Adamda gitmiş şikayet etmiş savcılığa. Devlet de incelemiş benim kullandığım numara çıkmış.
telefonumu yanımdan hiç ayırmadım. İphone kullanıyorum kimseye 5 dak 10 dak telefon vermedim. Böyle bir şey mümkün mü? Benim tarafımdan imkansız. Kafam almıyor.
Delonghi tost makinası arızası kart yanma sorunu çözüm
merhaba arkadaşlar.
tost makinası fişte takılı fakat çalışmıyor durumdaydı. Fakat elektrik değişik bir şekilde 2 kere göz kırpma gibi oldu elektirkler gitti.3 saat sonra elektrikler geldi. Yattım uyudum fakat gece çat diye bir patlama sesi gibi ses geldi daha sonra 10 saniye sonra ikinci kez ses geldi patlama gibi hemen uyanıp fişi çektim ama çalışmadığı halde makinanın ışıkları kısık yanıyordu. İnternetten vümultimetre aldım . İçini söküp ölçeyim diye ama bu görseldeki vidalar çok degişik ne ile sökülür bunlar. Fikri olan var mı? Birde sizce ne patlamısıtr. İnşallah yaparım malum okullar açıldı cocuklara çok lazım... şimdiden teşekkürler.
mesajı düzenleyecegim. Sorunu basit şekilde çözdüm..
Apple tv iptv
Apple tv 3 üm var satıp yerine 1600 verip apple tv 4 alıp iptv uygulaması kuracağım. İptv den maçları ve kanalları rahatça bu cihaz üzerinden izleyebilirmiyim. Yoksa daha ucuza başka bir cihaz mı alayım ? Ne önerirsiniz? Telefondan apple tv 3 e ekran yansıtınca maçta ufak milim takılmalar ve donmalar oluyor işe yaramıyor?
TÜRK TELEKOM SAHTEKARLIĞI
|
TH12 KÖY + 12 LEWEL KLAN 600 TL PAZARLIKSIZ
İpad yamuldu :(
|
2.Dalga Operasyonu :)
|
Uzak yazıcıdan Çıktı almak
|
|
Th11 Karaiksir Kasma
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.616
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 18.275 (Bu ay: 505)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 227 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar