Türk Telekom Modem Hakkında
Arkadaşlar Türk Telekomdan 10 gün önce internet bağlattim. Online başvuru esnasında modemim olmadığı için modem de istedim. Aylik 90 lira faturaya yansıyacaktı. Daha sonra farklı bir operatöre taşıma yaptım. Verdikleri modemin de kapsam alanı çok kötü ben de yeni bir modem aldim. Telekomun verdiği modemi geri iade hakkım var mı? Müşteri hizmetlerini aradığımda kutu açıldığı için iade olmaz dedi. Ben de farkli online sitelerinden sipariş verdiğimizde ürünü beğenmeyince iade hakkimizin olduğunu söyledim. Kabul etmediler. Var mı bir yolu?
Türk Telekom Modem İade
Arkadaşlar kamp mutfağı yapmak için aşağıdaki parçalara ihtiyacım var. Ancak yurt içinde bulamadım. Aliexpress'te var. Yurt içinde nasıl bulabilirim.
İnfared Led Hakkında
Arkadaşlar okulumda akıllı tahta olmadığı için kendi akıllı tahtamızı yapmaya çalışıyorum. İnternette araştırırsanız Johnny Chung Lee adlı kişinin projesi. Wii oyun konsolunun kumandası ve projeksiyonla yapılıyor. Çok eski bir proje.
Ben aslında yaptım okulumda kullanıyorum ancak IR Kalem çok istediğim gibi olmadı. Kalemin ucuna taktığım ir ledi 90 derece bükerek ve wiimote'a doğrultunca iş görüyor ancak çok sağlıklı olmuyor. Nette yapılan kalemlerin örneklerine baktığımda çok daha sağlıklı çalıştıklarını gördüm. Normal kumandadan çıkardığım "ir led"i kullandım. Sanırım bunların da görüş açısı yüksek olanlar varmış. Mesela vestel tv kumandası hemen hemen her açıdan tvyi algılayabiliyor. Yüksek görüş açılı ir led nereden bulabilirim.
http://johnnylee.net/projects/wii/
Arkalı - Önlü Çıktı Sorunu
Arkadaşlar öğrenciler için arkalı önlü renkli-siyah beyaz çıktı alıyorum. Ancak A4 kağıdın öndeki yazı veya resim arkadan da belli oluyor bu da okumayı zorlaştırıyor. Yazıcım Epson xp600 kolay dolan kartuş kullanıyorum. A4 80gr kağıt. Mürekkep püskürtmeli yazıcılarda olağan bir durum mu?
Arkadaşlar verdiğim linkteki pcyi almak istiyorum. Daha önce paylaşımlı ekran kartı kullanmadım. Bu pc için performans beklentim ne olmalıdır?
https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-matebook-14
Lenovo z510 şarj entegre sorunu
|
|
|
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 507
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 9.156 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar