Tenda v12 ac 1200 modem...
Merhaba arkadaşlar...Tenda v12 modem kullanıyorum...Üzerindeki Firewarm ' V53.0.0.4_en+tr_END01' sürümü...Bu yüzden pc antivirüs programı 'wpad.domain.name' uyarısı veriyor durmadan...Biraz araştırınca bu durumun Firewarm sürümünün güncel olmamasından olduğu kanaatine vardık fakat kullandığımız mevcut sürüm eski olduğu için şu andaki güncel sürüm olan ' V56.1.1.6' ı modeme güncelleyemiyoruz...Mümkünse şu andaki kullandığımız eski sürümden mevcut güncel sürüme modeme nasıl yükseltebiliriz?...Yardımcı olursanız memnun olurum...
2.el'de xbox one x'deki mevcut oyunlar?...
Arkadaşlar merhaba...2.el'den xbox one x almayı düşünüyorum...Cihazdaki dahili ve harici hdd'deki mevcut oyunları kullanıcı değişince oynayabilirmiyiz...Oyunların hepsi dijital olarak cihazdaki dahili hdd ve harici hdd'ye yüklüdür...
A8 9600 APU HDR 10 DESTEĞİ?...
Arkadaşlar merhaba...A8 9600 işlemci ile htpc sistem kurdum...Görüntü panelinin hdr10 desteği mevcut ve menüsünden aktif...Win10 64bit pro kullanıyorum işletim sistemindede panelin hdr10 desteği görünüyor fakat işletim sisteminde hdr tuşu aktif olmuyor...Kullandığım hdmi kabloda hdr10 desteği mevcut...Geriye gpu kalıyor bu işlemcinin gpusu hdr desteği veriyormu acaba?...
One S'da 4K Oyun?...
|
Xboxone s 4K sorunu...
|
'Sapphire R9 280X VAPOR-X' 3.EKRAN...
|
|
Online Ups vs Ses sistemleri...
|
|
msi gaming 970 buzzer sesi?...
|
olur böyle şeyler |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 243
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.339 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware