Askerlik muayene formu
İyi günler tecilim varken askerlik yoklama başvurusu yaptım bedelli askerlik yapacağım bugün aile hekimine muayene oldum askerliğe elverişli yazıyor fakat muayene formunda yedek astsubay aday adayı yazıyor bir sorun olur mu bedelli askerlik için sağlık raporunun sisteme düşmesini bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim yani yedek astsubay aday adayı yazıyor olması bir sıkıntı çıkarır mı
Priz Dönüştürücü Önerisi
İyi günler Amerika'dan bir gaming dizüstü bilgisayar aldım bunun için bir priz dönüştürücü almam gerekiyor
Adaptörümün özellikleri 100-240V 4.4A
Hangisini almalıyım içimin rahat etmesi için adaptörümün resmide aşağıdadır
Şimdiden teşekkürler
Dizüstü Bilgisayar Ram uyumu
İyi günler Asus Rog GL502vt kullanıyorum
Slotta 4gb ram takılı anakarta gömülü 8 gb ram var toplam 12 gb
4 gb yerine https://www.hepsiburada.com/kingston-8gb-2133mhz-ddr4-kvr21s15s8-8-notebook-ram-pm-HB0000065VQX şu ürünü aldım biraz araştırdım uyumlu olduğunu düşünüyorum size de sormak istedim şimdiden teşekkürler
şuan kullandığım ram alttaki resimdeki
Yeni Aldığım Samsung 870 EVO SSD kullanılamıyor
Herkese iyi günler.
Öncellikle kullandığım cihaz ASUS ROG GL502vt.
Aldığımda HDD ile gelmişti 4 sene önce bende artık SSD'ye geçmem gerektiğini düşündüm ve Samsung 870 EVO 500 GB SATA2.5 SSD diskini satın aldım. Elime bugün ulaştı.
HDD'yi söküp SSD'yi takıp açtığımda ASUS ROG simgesinde takılı kalıyor. BIOS'a girmiyor. Öyle kalıyor ama eski HDD mi takınca çalışıyor. BIOS'a giriyor. Çözüm nedir? Yardımcı olabilecek var mı acaba?
Bataryam Ölü BiOS Güncellemiyor.
|
EKRAN KARITINI FIRINLAMA
|
EKRAN KARITINI FIRINLAMA
|
Bilgisayar açılıyor ekran gelmiyor
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.818 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware