🔥 SATILIK OTOPARK PROJESİ 🔥
🔥 PROJELEŞTİRİLMİŞ OTOPARK PROJESİ 🔥
www.parktakip.com projesi satılıktır.
Detaylar ciddi alıcılar ile görüşülecektir.
İletişim;
info@parktakip.com
www.parktakip.com/iletisim
OTOPARK FİRMALARI İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ ÖZEL
2 ay boyunca 118 farklı otopark firmasının çalışma şekillerini gözlemledik. 2 ay süren gözlemlerimiz sonucunda hızlı, kullanışlı ve sade bir programa ihtiyaçları olduğunu gördük. Topladığımız veriler ile sizlere ihtiyaçlarınızı fazlalıkla karşılayacak programı ürettik.
Programımız otopark işletmeleri için tasarlanmıştır. Kullanıcıların otoparkları yönetmelerine, vermiş oldukları diğer hizmetleri yönetmelerine ve ücretlerini tahsil etmelerine olanak tanır.
Programa giriş yaptıktan sonra, kullanıcılar araç giriş ve çıkışlarını takip edebilir, araç plakalarını kaydedebilir ve müşteri hesaplarını oluşturabilir. Program ayrıca, kullanıcılara istatistiksel bilgiler ve raporlar sunarak işletmelerinin performansını izlemelerine yardımcı olur.
Otopark işletmeleri için birçok avantaj sunan Otopark Programımız, hem küçük hem de büyük işletmeler tarafından kullanılabilir. Programımızın kullanımı, otopark işletmelerinin daha verimli ve düzenli çalışmasına yardımcı olur.
PHP HAZIR KODLAR
Php hazır kodları ve php ile ilgili bazı konuları ele alan bir site. Yeni başlayanlar ve php ile uğraşanlar için faydalı olabileceğini düşündüm.
Php Mutfağı | PHP hazır kodlar ve dersler
Php dili ile ilgili insanların; gereksiz açıklamalardan uzak sade ve anlaşılır bir dil ile sorunlarına çözüm bulmak için kurulmuş bir platformdur.
İşine yarayabilecek arkadaşlar için linki bırakıyorum
Domain Record & MX ayarları
Herkese selam;
-Üyeli bir sistemim var
-Üyelerin kendi domain adresleri var
-Benim istediğim php ile kendi domainlerinin record ve ya mx ayarlarında gerekli ayarları yaparak domain adreslerini benim sistemimdeki profillerine yönlendirsin
Konu ile bilgi sahibi arkadaşların değerli cevaplarını bekliyorum :)
Analitik Scripti
Google analitik gibi analitik bilgilerini php ile çekerek başka bir platformda göstermek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Google dil ayarlama
Türkçe içerikli web sitesi yüklenirken google çeviriyi ya da yandex çeviri gibi bir platformu kullanarak otomatik bir şekilde almanca ve ya ingilizce yüklenmesini istiyorum. Bunu direkt yüklenirken sağlamanın bir çözümü varmı? Yardımlarınızı bekliyorum
Veritabanı oluşturma
Php kodlar ile veri tabanı oluşturmaya çalışıyorum. Tabiki de localhostta çalıştırıyor sunucuda çalıştırmıyor. Sebebi nedir? bağlantı bilgilerim doğru bağlantı başarılı bir şekilde oluyor.
Eğer php de böyle birşey mümkün değilse mongoDb gibi önerilere açığım hem öğrenmiş olurum. Farklı yazılımlar ile de çözüm sunabilirsiniz. Bunu mümkün kılan yazılımlar önemli benim için
<?php
$servername = "localhost";
$username = "root";
$password = "";
$conn = new mysqli($servername, $username, $password);
if ($conn->connect_error) {
die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}
$sql = "CREATE DATABASE testVeritabani";
if ($conn->query($sql) === TRUE) {
echo "Database created successfully";
} else {
echo "Error creating database: " . $conn->error;
}
$conn->close();
?>
HATA;
Error creating database: Access denied for user 'root'@'localhost' to database 'testVeritabani'
PHP HAZIR KODLAR
php hazır kodları ve php ile ilgili bazı konuları ele alan bir site. Yeni başlayanlar ve php ile uğraşanlar için faydalı olabileceğini düşündüm
esedratekstil.com SATILIK (İNDİRİM YAPILACAK)
esedratekstil.com ALAN ADI SATILIKTIR. İLGİLENENLERE ÖZEL İNDİRİM YAPILACAKTIR.
İlgi Alanları: php
https://www.phpmutfagi.com/ Bilmemek Değil, Öğrenmemek Ayıptır... |
Be Genius. |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 209
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.172 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama