Clio 2 1.6 RXT jant değişimi ve lastik tavsiye
Merhabalar.2000 model Clio 2 1.6 rxt aracımın Jantlarını değiştiricem, Şuan üzerinde 16 inc çelik jant mevcut 195 45 16 lastikler ile birlikte 8 yıldır bu şekilde kullanmaktayım...' hafta önce elime 15 inc sac jant geçti ve hafif oldugu için jantlarımı sac jant ile değiştirmeye karar verdim...Güzel bir şekilde boyadıktan sonra takmayı planlıyorum...Sizlere sormak istediğim 15 inc sac janta lastik alırken 195 45-50-55 R15 alıcam ama yanak konusunda kafam karıştı...45 veya 50 yanak alsam sac jant için problem olur mu acaba...16 inc çelik jantta 45 yanak sorun olmuyodu
Şimdiden teşekkürler fikirleriniz için.
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Adım cihan Clio 2 2000 model benzinli LPGli araç sahibiyim. bu sabah aracımı çalıştırdıgımda , resimde görülen kızdırma bujisi arızası belirdi. ancak gaza basınca ışık sönüyor , gazı bırakınca ışık tekrar yanıyor , o ışık yanmadan öncede 3 4 gündür sürekli araçta rolanti problemi başladı. sebebi nedir acaba yazmak istedim buraya bilen , yaşayan vardır diye.
fotoğraf temsilidir.
Ender 3 v2 tabla sorunu
Ben cihan, herkeze iyi akşamlar…benim şöyle bi sorunum var, ender 3 v2 marka bir yazıcı aldım 2 gün önce elime geçti, başka bi satıcıdan aldım ancak googlede aratıp burayı görünce konu açmak istedim. benim sorunum şu dün geldi,kurdum,tabla ayarını vs yaptım ancak. tabla çok geri gittiginde tablanın altında bulunan ısıtıcı veya artık kablo mu neyse tablanın arkasındaki motor benzeri şeye sürtüyo poşet sesi gibi bi ses geliyo ,bunu nasıl engelleyebilirim yada ne yapabilirim fotoğraf attım veya atabildiysem kırmızı işaretli yere sürtüyor. Her zaman sürtmüyo sadece tabla çok geriye gittiginde arkadaki motora tablanın altındaki ywr sürtüyo oda tablanın çok az havaya kalkmasına sebep oluyo. Fotograf ekledim umarım görünüyodur, görünüyosa kırmızıyla işaretledigim yer
Birde, ilk kurdugunda makinayı, pikachu bastım gayet hoş bastı sadece küçük oldugu için kuyrugu inceydi, ondan sonra internette gördüm güncelleme yapılması iyi olur deyince güncelledim, ama ondan sonra hiç iyi baskılar alamadım...
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.799 (Bu ay: 281)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası