İlden ile Araç Taşıma Önerisi?
Merhabalar ilden ile araç transferi yapan var mı acaba? İstanbul'dan sıfır araç aldık. Urfa'ya getirteceğiz kendimiz getirsek mi uygun olur yoksa şu çoklu araç taşıyan çekiciler daha mı uyguna getirtir. Bir de yalın dönemde taşıyan fiyat bilgisi olan var mı acaba? Fiyatları merak ediyorum.
Onuplus Android Auto Bağlanma Sorunu
Merhaba onuplus 8t kullanıyorum. Tesla ekran taktırdığım aracıma bir türlü telefonu kablosuz olarak bağlatamadım. Aynı telefon kabloluda veya iPhone kablosuz bağlattığımda problem yok. Bluetooth açtığım zaman telefona uyarı geliyor. Android auto bağlandı diyor. Telefonda problem yok. Ancak araçtaki ekranda "video çözünürlüğü değiştirin diyor" hepsini yapmama rağmen bir türlü ilerlemiyor. Telefonu sıfırladım nafile. Çözüm önerisi olan var mı acaba?
fotoğraflarda gördüğünüz üzere geliştirici seçeneklerini açtırıp video çözünürlüğü izni istiyor. yapıyorum tık yok.
Fujitsu Lifebook S710 Bios Şifresi?
Merhaba arkadaşlar leptoptaki bios şifresini bilmiyorum. İkinci el devraldım. Nasıl biosu çözeriz? Youtubeden dolaşan videolardan 3 defa hatalı girince system kilitleyip altta kod veriyor o kodu ilgili siteden çözdürüyorlar ama bu model öyle altta kod vermiyor bios pili çıkarttım o da işe yaramadı nasıl çözeriz acaba?
Saygılar.
Asus Rog Strix G731GU Şarj Almıyor.
Merhaba sanırım şarj cihazı bozuldu. Oyun oynarken arada bir gidip geldi derken şarj tamamen almamaya başladı. Bu şarj aleti Türkiye'de var mı acaba? Leptobu 10ay evvel amazon.com dan almıştım
Bildirimler>İçerik(9+) Uyarısı
Bildirimler bug'da kalıyor. Hem masaüstü hem mobile aynı. Çerezleri silmeme rağmen yok gitmiyor. İçerik konularına tek tek bakmama rağmen bakılmamış uyarısı veriyor neden acaba?
Yazıcı Kağıt Buruşturma Sorunu
Merhaba Samsung ml-2165 yazıcı son kısımda buruşuk çıkıyor. Neden olabilir
Peugeot 301 kısa far tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar kısa farlarımdan biri yanmış. İnternette normal ampul de var LED xenon tarzı lambalar da var. Hangisi uyumlu hangisini tavsiye edersiniz?
(konuyla ilgili bilgim yok kendim değiştireceğim)
ASUS ROG Strix Prizden Pile Geçişte Ekran Kararması
|
|
Amazon Hesap Kilitlendi Açamıyorum
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 387
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 28.027 (Bu ay: 155)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 121 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar