yeni bir tv kartı alacak olsaydınız tercihiniz hauppauge mi olurdu tbs mi?
bilgisayar kurtları bir baksın
kasamda iki ssd ve bir de hard disk takılı ve format atarken tek disk hariç diğerlerinin fişini çekmemiş windows yüklenmiyor. oldum olası hiç tek disk kullanmadım kasamda hep iki disk olurdu ama bu sorunu yaşamazdım. bunun bi çözümü olmalı çünkü çok sinir bozucu ve saçma bir durum.
işlemci kullanımı %100 olmuyor.
eskiden aida64 ile stres testi yaparken ya da çok yoğun kullanırken %100 olan işlemci kullanımı artık stres testi yaparken bile hep %98lerde. nedir derdi?
phenom iix6 1090t işlemcim.
pci express x16?
merhaba herkese
windows 10 yüklü bilgisayarımda bluetooth adapter ile airpods kullanıyorum ama çekim mesafesı korkunç kötü 4 metre uzaklaşınca kopmalar takılmalar yaşanıyor. aynı kulaklıklara telefon ile bağlanınca evin içinde nereye gidersem gideyim kopma olmuyor.
gel gelelim soruya. kasa içine takılan pci express wifi ve bluetooth kartlar var bunu anakart üstündeki ikinci ekran kartı girişine taksak çalışır mı?
yani pci express x1 olan kart pci express x16 portunda çalışıyor mu?
boş pci express yuvam yok ve ben kartı almış bulunmaktayım.
kart ise şu:
https://www.itopya.com/tp-link-archer-t5e-ac1200-wi-fi-bluetooth-42-pcie-adaptor//
soruyu sorma nedenim iki komşu görmeden kartı bozmak istememe sebebim.
phenom işlemci hakkında
merhaba
şöyle bir sorum var. aynı model işlemcinin farklı tdp değerine sahip modelleri arasında performans farkı var mı?
örneğin phenom ii x4 955 3.2ghz 95 watt işlemci ile phenom ii x4 955 3.2ghz 125 watt işlemciler tdp değeri hariç birbirinin aynısı.
eğer performans ya da başka türlü bir fark yok ise niye daha çok elektrik tüketip daha fazla ısınan 125 watt olan modelini alsın ki?
ebay, aliexpress
merhaba arkadaşlar internette araştırdım ama cevap bulamadım ebay aliexpress gibi sitelerden yaptığımız alışverişler gelmeye başladı mı yoksa pandemi yüzünden hala gelemiyor mu?
windows 10 ssd ilgili bir sorun
merhaba arkadaşlar benim son 1 aydır yaşadığım çok farklı bir sorunum var
ssdye temiz kurulum yaptığım windows 10 pro ile bilgisayar 2 dakika gibi çok uzun bir sürede açılıyor aynı ssd ile yaklaşık 3 yıldır windows 10 kullanıyorum ve açılması 15 saniye sürüyordu.
aynı temiz kurulumu bilgisayarımda boşta duran 500gb hard diske yaptım ve açılması 50 saniye falan sürdü.
ssd bozuldu herhalde diyip samsung 250gb 870 evo aldım ve sonuyç aynı
yaklaşık bir aydırr neredeyse her gün format atıyorum bi hard diske bi ssdye sonuç hep aynı.
bilgisayar ilk açılışta o kadar yavaş ki şu dönen yuvarlaklar can çekişiyor ama işin garibi açıldıktan sonra hiçbir şey yokmuş gibi canavar gibi çalışıyor neye tıklasam saniyesinde açıyor.
hadi sürücü falan çakışması diyicem ya da herhangi bir windows güncellemesi bozuyor falan ama aynı şeyleri hard diskle yapınca normal.
bios güncel ayarları aynı denemediğim şey kalmadı.
nette araştırma yapınca bu sorunu yaşayan tek bir kişi bulabildim o da başka bir foruma bilgisayarı satıp yeni bilgisayar alınca sorunum çözüldü yazmış :)
bu konuyla ilgili bir şeyler önerebilecek bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
32 gb iphone 7
|
1080p 60fps
|
kronik sinüzit
|
İlgi Alanları: Elektrik, Donanım.
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 281
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.656 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 265 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware