Boş port yoksa ne yapılabilir?
Merhaba, arkadaşım evine internet bağlatmak istiyor fakat hangi servis sağlayıcısını aradıysa boş port yok diyor. Mobil internet paketi alıyor idarelik ama onun da faturası kallavi boyutlara ulaştı. Sizce bu durumda en mantıklı çözüm nedir?
Arkadaşlar merhaba, fizik 4 dersi için modern fizik çalışıyorum ve modern fizik ders notlarına ihtiyacım var. Elinde rica etsem modern fiziğe dair herhangi bir Türkçe pdf kaynağı, Serway 3 modern fizik gibi kaynakları olan veya kendi kişisel notları olan varsa paylaşabilir mi benimle?
[ALINDI] MoleculePC Argon LT
Merhabalar, Moleculepc internet sitesinde satılan Argon LT isimli bilgisayarı satışa çıktığı ilk gece almıştım ve dün tarafıma ulaştı. Ürün linki: https://moleculepc.com/urun/hazir-sistemler/amd-hazir-sistemler/argon-lt/ Sürücüleri vs kurdum ama açıkçası BIOS güncellemesi yapmaya çekindim, ya elektrik kesilirse o an ya hata verirse vs. diye kuruntu yaptım. Aynı Ram'den bir +8 GB daha aldım o da gelsin öyle oyunlara gireyim dedim fakat dün Furmark ile GPU stress test yaptım 7 dakika boyunca, maksimum 69 derece gördü ve son 3 dakika sabit gitti sıcaklık. FPS kısmı da 100 olarak yazıyordu. Sorularınız varsa yanitlayabilirim fakat öncesinde benim 2 sorum olacak naçizane.
1) BIOS'dan fast boot açmama gerek var mı?
2) Ben UEFI kurmama rağmen açılışta American bilmem ne logosu, sonrasında Windows logosu geliyor ve PC açılıyor. BIOS'da Show logo gibi bir ayar disable durumda o yüzden olabilir mi acaba?
Merhaba, fiyatı bayağı uygun bulduğum için az önce bu sistemi https://moleculepc.com/urun/hazir-sistemler/amd-hazir-sistemler/argon-lt/ satın aldım fakat sonradan fark ettim, ekran kartı tek fanlıymış ve internette çok önerilmiyor. Sizce bu kart hiç alınmaz mı, almak büyük bir hata mı olur siparişi iptal mi edeyim?
Istatistik dersimin ödevini yapabilecek bir arkadaş arıyorum. Konular genel olarak şöyle:
Normal dağılım
Örnekleme dağılımları
Tek örneklem hipotez testleri
Iki örneklem hipotez testleri
Kategorik veri analizi
Konu yanlış yerdeyse lütfen belirtin.
|
|
AMD FX-6350 Uyumlu Anakart?
|
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 222
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 14.327 (Bu ay: 162)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar