İncelemeye giden ayakkabının değişimi onaylandı ancak!!
Arkadaşlar 1 ayın 24 ünde online olarak aldığım bot, elime ulaşınca giymeye başladım ancak 1, 1 buçuk ay kadar giydim giymedim sağ ayağının dil kısmında dikişler patladı orayı zaten hatalı kesmişler. Ürünü incelemeye gönderecektim araya pandemi falan girdi pandemiden sonra gönderdim incelemeye değişim onaylandı! Bu ayın 17'sinde mesaj geldi değişim onaylanmıştır 30 gün içinde mağazamıza başvurabilirsiniz diye... Bugün de gittim mağazaya, onaylanmış istediğiniz bir ürün alabilirsiniz dendi bende dedim ki o zamanda söylemiştim aynısı varsa aynısını istiyorum yoksa para iadesi almak istiyorum.
Para iadesi olmuyor değişim yapabiliyoruz dendi. Hal böyle olunca şimdilik ihtiyacım yok o zaman ne kadar süresi var dedim 1 yıl dendi tamam dedim çıktım mağazadan. Eve gelince de araştırdım iade alabiliyor muşum hatta talebime karşılık bulamazsam hakem heyetine dahi başvurabiliyor muşum! Şimdi ben tekrar mağazayla iletişime geçip para iadesi istiyorum mu demeliyim ya da direk hakem heyetine mi başvurmalıyım?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 397 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu