Bu üç araba arasında kaldım. Ford gitmiyor 0-100 12.3 sn. gitmiyor gibi araba. Skoda Kodiaq'da plastik kısımlardan dolayı hoşuma gitmiyor. Seat Ateca yollarda görmüyorum, satarken sıkıntı yaşarım diye korkuyorum. Önceki arabam 1.6 CDTI Opel Astra Excellence. Sizce tasarım, teknoloji ve motor gücü olarak hangisini almalıyım.
27.5 Jant Bisiklet Öneri MAX: 6000 TL
Bisikleti sahilde arazide ve ormanda kullanacağım bazen uzun yola da çıkacağım. Sedona 850 bakıyorum. Bundan önceki bisikletim Carraro Force 610'du. Bisikletin kitlenebilir amortisörü olması şart. Sizce hangi bisikleti almalıyım.
Yazdığım araçların hepsinin full+full bakıyorum paramda yetiyor. Araçları köyde ve şehir içinde kullanacağım ara arada uzun yolda. Tasarım ve kullanışlılık açısından arada kaldım. Ateca da dsg var ondan korkuyorum, diğerlerinin de gücü düşük sizce hangisini alsam memnun kalırım (araba beni 5-6 sene götürmeli). Bundan önceki arabam 2016 Opel Astra Excellence.
Okula gidip gelmek sahilde dolaşmak için elektrikli motor mu ? Elektrikli Scooter mı. Elektrikli motor için: yk-37 eos (yuki) bakıyorum. Elektrikli Scooter için: Mi Scooter Pro 2 bakıyorum bulunduğum ilçe biraz eğimli sizce hangisini tercih etmeliyim.
8.Sınıf öğrencisiyim bu sene lgs var bu yüzden dershane arıyorum araştrdım silivride meva ve nazmi arıkan fen bilimleri dershanesi var sizce hangi dershaneyi neden tercih etmeliyim (bu dershaneler haricinde bildiğinzi varsa yazabilirsiniz) ?
Carraro Force 610 Mu Salcano NG 650 mi
|
Carraro Force 610 Mu Salcano NG 650 mi
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.936 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası