Onbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 43 (Bu ay: 1)
356145 gün 21 s. 34 dk. kaldı
Deri Sarkması (98 kilodan 70 kiloya)
Arkadaşlar ben küçüklüğümden beri kilolu olan biriydim. Bildim bileli şişmandım yani. Lise son sınıfta artık dayanamayıp evde kendi çabalarımla 98’den 70 kiloya kadar indim(asıl her şey burda başladı tabi). 3-4 ay gibi bi süreçte verdim bu kiloları ağırlık çalışmadan paso cardio vs yaparak. Tabi vücut o kadar kiloyu verince resmen karın kısmındaki deri balon gibi söndü. Aynı şekilde göğüs kısmı da. Bu yaşadığım olaylar esnasında 17-18 yaşında falandım. Şuan 25 yaşındayım ve hala vücudumu toplamayı çalışıyorum. Yıllardır fitness yapıyorum fakat nafile. Hiç bir halta yaramadı. Doktora gittiğimde karın germe ameliyatını kesinlikle olmam gerektiğini söyledi fakat herkes çok tehlikeli vs deyip vazgeçirmeyi çalışıyor. E tabi benim psikoloji bozuk artık kafa atıyor sürekli vücudun zayıf olsa bile önde o deri hareket ettikçe sallanıyor iğrenç bi şekilde. Gerçekten bunu yaşamayan anlayamaz nasıl kötü bi durum. Kilo almayı denedim sporla birlikte belki toparlar vücudum diye fakat bu sefer de göbek çıktı fakat deri gene yumuşacık sarkık. Anlayacağınız bitik hale geldim iyice. Ailedekiler tabi yapma etme gerek yok belli olmuyor kafasındalar fakat olay belli olması değil zaten. İnsanın içini yiyen olay onu kendinin sürekli hissetmesi zaten. Bazen spora giderken ne gerek var zaten bir halta yaramıyor kafasına bile giriyorum. Çünkü yıllar geçti değişen hiç bir şey yok. Hızlı kilo verdiğim için vücut derim de yumuşadı zaten anlayacağınız çok zor durum. Çevresinde veya kendisi karın germe ameliyatı olan birisi var mı burda arkadaşlar? Ya da önerebileceğiniz bişeyler?
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.559 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar